Общо 7900 лв. се събраха на благотворителния футболен турнир в

...
Общо 7900 лв. се събраха на благотворителния футболен турнир в
Коментари Харесай

Събраха 7900 лева на благотворителен футболен турнир в помощ...

Общо 7900 лева се събраха на благотворителния футболен шампионат в помощ на Никола, който се организира през уикенда в Смолян. В конкуренциите участваха 11 тима, като победител е отборът на " Фюшън " от Мадан. Втори са " Савой клуб " - Смолян, а трети се подредиха от " Партизан " - Смолян. От такси на участниците бяха събрани 1 600 лева Към тях смолянчанинът Антоан Шотаров прибави 2 000 лева, а в кутията за дарения се събраха 4 300 лева В тази сума са включени и дарените пари от Областна администрация - Смолян, които бяха предадени от регионалният шеф Стефан Сабрутев, заяви уредникът Венцислав Чавдаров.

Всички участници получиха грамоти, а първите три тима - купи и медали. Победителите бяха наградени от регионалният шеф на Смолян Стефан Сабрутев и народните представители Михал Камбарев и Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Никола е на 18 години. През 2020 година той падна от електрически дирек в региона над квартал Райково в регионалния град и получи тежки контузии. Прикован е към инвалидна количка и единствената опция да има още веднъж естествен живот минава през скъпа и продължителна рехабилитация, която фамилията не може единствено да поеме.

Продължават да се набират средства в дарителската сметка на Никола:

Никола Венциславов Хъмчев

УниКредит Булбанк

IBAN: BG25UNCR70001525109765

BIC: UNCRBGSF

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР