Общо 53 награди ще раздаде Национална картова схема (НКС), част

...
Общо 53 награди ще раздаде Национална картова схема (НКС), част
Коментари Харесай

Bcard стимулира с награди използването на българския бранд карти

Общо 53 награди ще раздаде Национална картова скица (НКС), част от БОРИКА АД, в акция, ориентирана към притежателите на Bcard. Насърчителната акция започва на 1 октомври 2018 година и ще продължи до края на годината. В нея имат право да вземат участие всички притежатели на кредитни, дебитни, лични или фирмени карти Bcard, като всеки картодържател, който заплати с такава на ПОС терминално устройство в търговски обект или интернет уебсайт в интервала от 1 октомври – до 31 декември 2018, автоматизирано се включва в лотария за премиите. Всеки може да взе участие безграничен брой пъти в акцията с всяка осъществена от него трансакция с карта Bcard.



Наградите са:

- 30 ваучера х 50 лева за извършване на покупки в голям брой разнородни търговски обекти;

- 15 ваучера х 100 лева за извършване на покупки в голям брой разнородни търговски обекти;

- 5 ваучера х 150 лева за извършване на покупки в голям брой разнородни търговски обекти;

- 3 екскурзии - СПА уикенд за двама.

Всеки клиент, направил повече от една трансакция, има опцията да завоюва повече от една премия. Информация за изискванията на акцията е налична в уеб страницата на Схемата - www.bcard.bg - както и в клоновата мрежа на настоящите издатели на картата - Централна Кооперативна Банка и Easy Payment Services.

Тегленето на печелившите ще се организира в интервала сред 10 и 15 януари 2019 година, като от всички регистрирани преводи с Bcard ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип. Имената на спечелилите участници, както и институцията, от която е издадена съответната карта, ще бъдат оповестени на www.bcard.bg

Според статистиката над 90% от картовите разплащания у нас се правят за местни услуги и потреблението на карти с интернационален бранд за тези услуги е прекомерно скъпо. „ Важен детайл в концепцията на Bcard е сигурното потребление и доста по-ниската ценова политика - по-ниски такси към издателите, спрямо тези на интернационалните картови схеми, опериращи в страната. Това основава условия за евентуално по-ниски разноски за приложимост, като упованията са пазарът да бъде задвижен от крайните консуматори и търговци “, разяснява Стоилка Арсова, шеф „ Национална Картова Схема “.

Освен това, Bcard е доста по-нискорисков артикул и по-лесно се приспособява към локалните потребности. Картите се издават с чип технология, като копирането на чип и преместването на данните върху различен притежател е невероятно. „ На процедура картите Bcard не съдържат данни, записани на магнитна лента, и това пази напълно картата от модерните способи на скимиране “, добавя още Арсова.

Към момента над 70 000 търговци в страната одобряват Bcard, на повече от 85 000 ПОС терминала. В близко време на картодържателите на Bcard ще бъде препоръчано и интернационално покритие на техните карти.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР