Общо 190 снимки участват в конкурса Покажи как обновяваме родното

...
Общо 190 снимки участват в конкурса Покажи как обновяваме родното
Коментари Харесай

190 снимки участват в конкурса „Покажи как обновяваме родното ти място“

Общо 190 фотоси вземат участие в състезанието „ Покажи по какъв начин обновяваме родното ти място “. Инициативата е част от образователно-патриотичната акция на Министерството на районното развиване и благоустройството „ Моят град е моята цитадела “. Инициативата стартира на 04.08.19 година, а крайният период изтече през вчерашния ден.

Жители на София, Благоевград, Пловдив, Ловеч, Стара Загора, Враца, Добрич, Монтана, Петрич, Габрово и Мездра са измежду най-активните участници в състезанието. С фотографиите си те показват градски пространства, детски градини, учебни заведения, обществени и публични здания. Със своите фотоси те демонстрират също реновирани здания на пожарни служби, детски площадки, паркове, санирани блокове, туристически обекти, културни събития и други.

Целта на състезанието бе да се подтикват жителите да покажат и разпространяват плановете, финансирани със средства от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 и посредством предишни планове, осъществени по ръководени от Министерство на регионалното развитие европограми. Така всеки имаше опция да поддържа родния си град, като покаже на обществото по какъв начин той се е трансформирал. Най-добрите фрагменти и посланията към тях ще бъдат включени в календар за 2020 година Предвидени са и атрактивни награди. Участващи в състезанието фотоси ще бъдат включени в галерия в границите на Годишното осведомително събитие на Оперативна програма “Регионално развитие”, което ще се организира в края на месеца в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР