Общо 120 тома с материали или по пет тома ще

...
Общо 120 тома с материали или по пет тома ще
Коментари Харесай

Прокуратурата ще раздаде на депутатите по пет тома с отчети за работата си

Общо 120 тома с материали или по пет тома ще получи всеки от членовете на Комисията по конституционни и правни въпроси на 47-ото Народно заседание, оповестиха от прокуратурата в формалния си профил във фейсбук. Това ще стане по време на плануваното за през днешния ден разискване в правната комисия на използването на закона и активността на прокуратурата и проверяващите органи. В съвещанието ще взе участие основният прокурор Иван Гешев, прецизира " Нова телевизия ".

Материлаите са свързани с активността и резултатите от работата на прокуратурата, пълномощията на основния прокурор, укрепването на независимостта на прокуратурата в границите на правосъдната власт, както и практиката на Конституционния съд за използване нормите на правилото за разделяне на управляващите.

Сред документите са още отчети за активността на държавното обвиннеие, разбор на работата на профилираната прокуратура, експертни оферти от основния прокурор за промени в Наказателния кодекс и ревю за пълномощията на основния прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР