Общността WACUP възражда легендарния медия плейър Winamp(снимка: Winamp) Легендарният медиен плейър

...
Общността WACUP възражда легендарния медия плейър Winamp(снимка: Winamp)
Легендарният медиен плейър
Коментари Харесай

Възкресяват легендарния плейър Winamp


Общността WACUP възражда именития медия плейър Winamp
(снимка: Winamp)

Легендарният медиен плейър Winamp, който в миналото беше безспорен „ стандарт ” за възпроизвеждане на музиката от цифрови устройства, се готви за възобновление. Екип от разработчици започва още веднъж Winamp.com и сподели новото лого на медийния плейър. Освен това на уеб страницата на плана е допустимо да се кандидатства за присъединяване в бета-тестването, което би трябвало да стартира скоро.
още по темата
Winamp беше най-популярната стратегия за слушане на музика във времената преди възхода на стрийминга. Тогава хората изтегляха обичаните си музикални осъществявания като локално на своите цифрови устройства и използваха стратегии за възпроизвеждане на музика, с цел да слушат.

Макар да бе извънредно известен, Winamp не е развиван след последната си версия 5.666, пусната през 2013 година През октомври 2018 година в публичното пространство „ изтече ” още една версия – Winamp 5.8. По това време притежателите на плана – Radionomy – обявиха тържествено, че имат „ огромни проекти ”, само че по-късно потънаха в безмълвие.

Предварителна версия на новия Winamp към този момент е налична за тестване
(снимка: Winamp)

Новата разработка на Winamp в действителност е дело на общността – (WACUP). Тяхната предварителна версия е към този момент налична. Обновен е и уеб сайтът на известната музикална стратегия, има и ново лого.

Не е известно по кое време хората от WACUP ще бъдат подготвени с създаването си, само че към този момент се знае, че всички, които имат предпочитание да им оказват помощ, могат да се запишат за бета-тестери на възкресения Winamp на уеб страницата на плейъра.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР