Общинското ръководство на партия Възраждане в Банско депозира колективна оставка. Като

...
Общинското ръководство на партия Възраждане в Банско депозира колективна оставка.
Като
Коментари Харесай

Заради вмешателство в работата: Общинското ръководство на Възраждане в Банско подаде колективна оставка

Общинското управление на партия " Възраждане " в Банско подава групова оставка.

Като причина са изтъкнати непреодолими политически разлики по отношение на присъединяване в идните локални избори.

Оставката е подадена преди дни до Централната контролна комисия на " Възраждане " и е подписана от ръководителя на локалната организация Йордан Говедарев, заместника Иван Пачеджиев и секретаря Илиян Недялков.

В претекстовете за овакантяване написа още, че " опитите за вмешателство и напън върху управлението на локалната конструкция във връзка с договарянията и присъединяване в локалните избори, е в ущърб на главната полезност на партия " Възраждане " - свободата ".

От управлението на общинската организация обявиха, че няма да вършат изказвания пред медиите, само че потвърдиха, че в основата е решението им да не издигат претендент за кмет на Банско, а да работят за мощна съветническа листа.

Потърсихме за коментар на създалата се обстановка депутатът от " Възраждане " Цвета Рангелова:

" Някак си се е насадил един боязън у хората, че не трябва да противопоставяме на досегашните претенденти никакви разнообразни, защото това щяло да бъде пагубно. Така реши остарялото управление на партия " Възраждане " в Банско. Поради тези несъгласия те подадоха своите оставки. Предстои да изберем ново управление и да продължим работа, защото локалните избори чукат на вратата ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР