Общинският съветник Георги Коприщенов и съпругата му Силвия направиха ново

...
Общинският съветник Георги Коприщенов и съпругата му Силвия направиха ново
Коментари Харесай

Съветник и съпругата му направиха дарение за МБАЛ-Пазарджик

Общинският консултант Георги Коприщенов и брачната половинка му Силвия направиха ново подаяние на Акушеро-гинекологично поделение на МБАЛ-Пазарджик. Те подариха 15 комплекта спално долни дрехи. На пети декември Силвия Коприщенова стана майка за повторно. Малката Бориса се появи на бял свят в ръцете на началника на отделението доктор Анна Геворгян.

" Благодаря от сърце за грижите, които поставиха за мен доктор Геворгян, доктор Илиян Траянов и целия екип на отделението. И аз и бебето се усещаме чудесно и сме подготвени да се приберем вкъщи. Искаме да помогнем с каквото можем на отделението. С това подаяние желаеме да изразим своята признателност и почитание към медиците от Родилно поделение. През миналите дни се усещах обградена с обич и топло отношение ", показа младата майка. Най-развълнувана от прибирането и в къщи е двегодишната Дария, която няма самообладание да прегърне дребната си сестричка. Родителите и направиха подаяние от анатомични възглавници за отделението броени дни преди нейното раждане през 2020г.

Екипът на АГО изрича своята признателност към семейство Коприщенови и им пожелава доста щастливи мигове, доста страсти и радостен детски смях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР