Общинският съвет в Пловдив даде зелена светлина село Белащица да

...
Общинският съвет в Пловдив даде зелена светлина село Белащица да
Коментари Харесай

ОБЗОР: Хванаха измамник, предлагащ брак на пловдивчанки, Пловдив каза “да“ на Белащица

Общинският съвет в Пловдив даде зелена светлина село Белащица да се причисли към регионалния град, в случай че референдумът в обитаемото място бъде с позитивен отговор. Общинските съветници одобриха точката с безусловно болшинство, макара и Йордан Василев от Българска социалистическа партия да изиска да бъде отсрочена, с цел да се направи инспекция в ГРАО на подписите в подписката.
Прочетете още

Какво мисли за това кметът на община " Родопи ", вижте тук:

Две дами от Пловдивско са превели над 20 000 лв. след онлайн машинация на 20-годишен юноша.  Той се показал за американец, който е влюбен в тях. По случая се води  досъдебно произвеждане  в пловдивския отдел „ Икономическа полиция ”, а следствието се осъществява под надзора на Районна прокуратура – Пловдив. Измамникът си общувал с жертвите си посредством Фейсбук и WhatsApp. 

Припомняме, че TrafficNews описа за сходен опит за машинация и рекет на пловдивчанка. Вижте повече за историята тук: 

Драматичен поврат в границите на минута избавиха приемането от Общинския съвет на бизнес проекта на общинското сдружение „ Екобус – Пловдив ”. Това се случи с гласовете на Българска социалистическа партия, макар че преди този момент ръководителят на групата Николай Радев сподели, че ще гласоподават „ въздържали се ”.

19- годишният Тодор Илиев е хакерът с псевдоним Емил Кюлев, който през последните две години оферираше данни на  хакнати държавни и финансови институции, както и частни компании.

Пловдивчанин алармира за цялостен безпорядък с организацията на придвижване на едно от най-натоварените кръгови кръстовища в града. Той се свърза с  TrafficNews , с цел да изброи несъответствията, които са му създали усещане. Става въпрос за кръговото кръстовище, намиращо се в региона на бул. „ Освобождение ” и бул. „ Санкт Петербург ”. Мъжът твърди, че във всяка една от трите направления има неуместни несъответствия сред пътната маркировка М10 и табели Д3, като е изброил и какви са те.

В отчета за следствието за обезпечаването на „ полицейски чадър ” над Георги Семерджиев са посочени трима шефове на районни ръководства и някогашен началник на Сектор КАТ. Това потвърдиха пред Нова телевизия от кабинета на служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Върховният касационен съд остави в действие решение на Апелативен съд – Пловдив, потвърждаващо присъдата на Окръжен съд – Пловдив, с която на двама мъже е наложено наказване в  размер на по 11 години и 8 месеца отнемане от независимост при първичен непоколебим режим, откакто са приети за отговорни в обезчестяване на 16-годишно момиче.

Делото против Любомир Петров, упрекнат за убийството на 21-годишната си жена Красимира Куковска бе върнато в досъдебна фаза на Окръжна прокуратура-Пловдив. На предходното съвещание апелативния съд реши, че процесът би трябвало са бъде върнат на държавното обвиняване, защото наблюдаващият прокурор е работил по този начин, че да внесе подозрение в своята безпристрастност. 

Кошчетата до учебно заведение в центъра на Пловдив, безусловно преливат от боклуци. За казуса алармира читателка на  TrafficNews , която твърди, че наклонността с преливащите  отпадъците не се среща единствено в този регион.

Околовръстното на Пловдив от Пещерско шосе до Пазарджишко шосе би трябвало да бъде отворено за придвижване на следващия ден, потвърдиха от Областно пътно ръководство.  Фирмите, които работиха по правата през днешния ден ще са напълно подготвени, като се чака комисия на КАТ, която да обходи сектора и да даде позитивно мнение. Това ще се случи най-късно на следващия ден следобяд, като в началото ще бъде с  краткотрайна организация. Причината е, че няма сложени знаци. Докато те не бъдат поставени оптималната скорост ще е 50 км в час.

23-годишен мъж е мотористът, аварирал тежко на входа на Пловдив. Младият мъж е превозен в болница в сериозно положение с голям брой съществени контузии.

За да бъде траекторията на развиването в България като на изтребител – напред и нагоре, би трябвало да сътворяваме и влагаме в артикули, които имат висока добавена стойност и огромен експортен капацитет. Преди това обаче следва да работим за добре подготвен човешки запас, чието раждане ще се случи след актуализация на просветителната ни система. Зад тази позиция застава военният авиатор инж. Костадин Недев – един от радетелите на плана " Млад Изобретател “. Платформата му има задача да преведе децата през света на  математиката и инженерните науки по един забавен за тях метод.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР