Общинските съветници на ГЕРБ-СДС и БСП в СОС предлагат ликвидацията

...
Общинските съветници на ГЕРБ-СДС и БСП в СОС предлагат ликвидацията
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП искат да закрият Медицински център IX- София?

Общинските съветници на ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия в СОС оферират ликвидацията на " Медицински център IX - София " в последните дни на мандата им.

За това сигнализира представителят на " Демократична България " Михаил Паргов.

Той разясни, че се е срещнал с проблемите на място още преди три години по време на визитата си в медицинския център в квартал " Орландовци ". По думите му липсва здравна техника и отопление, а в по-голямата част от пространствата тече вода. В същото време лекарите и сестрите не получават постоянно месечното си заплащане, акцентира още Паргов.

Общинският консултант на Демократична България напомня и редицата отправени въпроси към кмета Йорданка Фандъкова за положението на здравното заведение, както и за желанията на Столична община да резервира постройката и главната ѝ функционалност.

Според него Фандъкова и районният кмет на " Сердика " оставят медицинския център да се разрушава, точно с цел да го закрият.

И макар многократните уверения в противоположното, в края на управническия си мандат болшинството на ГЕРБ в София внася предложение, взаимно с Българска социалистическа партия, за закриването на медицинския център, показва Паргов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР