Общински екоинспектори в Русе са маркирали 19 видимо неизползваеми автомобила

...
Общински екоинспектори в Русе са маркирали 19 видимо неизползваеми автомобила
Коментари Харесай

В Русе маркираха първите 19 стари автомобила за преместване

Общински екоинспектори в Русе са маркирали 19 очевидно неизползваеми автомобила със стикери-предписания по кварталите, оповестяват от общината.

Гражданите, чиито коли са обозначени с подобен стикер, са длъжни в 14-дневен период да отстранен собствеността си. Тя би трябвало да бъде изместена в частен парцел или да я предадат в избраните за това пунктове. Преместването на колите на друго място, което е общинска или държавна благосъстоятелност, няма да спре осъществяването на предписанието .

След приключването на избрания период на притежателите ще бъдат издавани заповеди за наложително унищожаване на транспортни средства. При несъблюдение на заповедта в период возилата ще бъдат репатрирани от компания " Мегапартс " до площадка за съхранението им.

Амортизираните коли ще останат 3 месеца там. Ако не бъдат потърсени в границите на този период, ще бъдат разкомплектовани и предадени за преработване .

Собствениците, потърсили имуществото си в тримесечния период, ще би трябвало да платят такса от 4 лева за всеки ден престой, както и 30 лева за репатриране.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР