Общинската организация на БСП-Елхово донесе радост на децата в Център

...
Общинската организация на БСП-Елхово донесе радост на децата в Център
Коментари Харесай

В малките населени места в цялата страна БСП също провежда “Солидарен Великден“

Общинската организация на БСП-Елхово донесе наслада на децата в Център за специфична просветителна поддръжка „ Никола Й. Вапцаров “ в града в навечерието на светлите християнски празници. Елховските социалисти се включиха в акцията „ Солидарен Великден с Българска социалистическа партия “. Те подариха на децата лакомства, плодове и козунаци, с цел да създадат празника им по-пъстър и радостен.

С дарението социалистите освен съумяха да зарадват възпитаниците на Центъра, само че и да осъществят и другата задача на „ Солидарен Великден “ - да насърчат локални български производители, закупувайки продукцията им. Козунаците са на „ Хляб и хлебни произведения “ ЕООД – Елхово, прецизират от Българска социалистическа партия.

БСП-Алфатар подари козунаци на Дом за остарели хора в града, ЦНСТ-Алфатар, ЦНСТ – кв. Попово за хора с психологични увреждания и в Кризисния център за деца като част от акцията „ Солидарен Великден “.

Общинският съвет на БСП-Дулово също взе участие в самодейността. Празнични козунаци и разнообразни дарове получиха потребителите на обществени услуги в предпазените жилища в града.

“Честит Великден на всички с пожелания за здраве и благоденствие! “, пожелаха участниците в акцията. Тя се организира за повторно по самодейност и концепция на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и към този момент е годишна. Нинова е и създател на наименованието на самодейността, която цели подпомагането както на обществено слаби, хора в неравностойно състояние, млади фамилии, пенсионери и деца, по този начин и да бъде подтиквано производството и потреблението на български компании. Всички дарени артикули са от български производители.

Хиляди пакети с храна и обичайните Великденски тестени произведения стигнаха до сънародниците ни от регионалните центрове до най-малките села нас с грижа и внимание, дарени от социалистите, с цел да бъде празникът споделен и пълностоен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР