Общините Гоце Делчев и Гърмен ще са домакини на Петия

...
Общините Гоце Делчев и Гърмен ще са домакини на Петия
Коментари Харесай

Гоце Делчев и Гърмен-домакини на Петия годишен конгрес по балнеология и СПА туризъм

Общините Гоце Делчев и Гърмен ще са домакини на Петия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Форумът ще се организира на 26 и 27 септември тази година, а тематиката на събитието е „ България – водач в здравния туризъм на Балканите. Четири сезона медикъл/спа, таласо, спа и уелнес туризъм ”.

Партньори на конгреса са освен двете общини, само че и Министерството на туризма. За присъединяване във форума са поканени представители на Комисията по опазване на здравето към 44-ото Народно заседание на Република България, министри, кметове на общини, специалисти от туристическия бранш, представители на неправителствени организации в туризма, на бизнес, просветителни и други институции. Сред специфичните посетители ще бъде президентът на Европейската СПА асоциация (ЕSPA) – Тиери Дюбоа, членове на Борда на ESPA, както и членовете на УС на БСБСПА и на съюза от цялата страна, притежатели и мениджъри от българската СПА промишленост.

Програмата на Петия конгрес на БСБСПА включва пет дискусионни панела с присъединяване на водещи задгранични и български специалисти и лектори, с показване на опит и положителни практики на сътрудници от ESPA и водещи европейски СПА дестинации. С интерес се чака промотирането на новата интернет платформа на съюза, целяща показване на всяка една дестинация с нейното USP и непосредствено постигане до информацията и съответните предложения на членовете на организацията до крайния консуматор. В рамките на програмата на годишния конгрес на БСБСПА, ще се състои Церемонията по връчване на Годишните награди на съюза.

Предстоящият конгрес има за цел да покаже неповторимия артикул на една по-малко позната в народен проект, българска дестинация, разрастваща първокласен медикъл СПА и СПА туризъм – Гоце Делчев и Гърмен. Те ще показват своите благоприятни условия с поддръжката на съюза и сътрудниците от туристическия бизнес, с цел да получат вероятност и мотивация за развиване и излизане и на интернационалния пазар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР