Община Враца търси кой да оглави дирекция Местни данъци и

...
Община Враца търси кой да оглави дирекция Местни данъци и
Коментари Харесай

Търсят нов шеф на дирекция Местни данъци и такси във Враца

Община Враца търси кой да оглави дирекция " Местни налози и такси ", научи организация BulNews.
Бъдещият началник би трябвало да управлява, възнамерява и регистрира активността на дирекцията. Организира и разпределя работата в дирекцията за осъществяване на данъчни производства. Организира администрирането на локалните налози и такси по установяването, обезпечаването и събирането им от чиновниците. Участва в правене на оферти за актуализация на текстове от наредби на Общинския съвет. 
Изискваната минимална степен на приключено обучение е магистър по стопанска система, като са нужни и 4 години професионален опит. Кандидатите би трябвало да имат знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация, да познават настоящото законодателство и да имат разнообразни компетентности, като лидерска, стратегическа, управническа, за договаряния и разбиране, цифрова и др. 
Минималният размер на главната заплата е 933 лв., като точната сума се дефинира според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и вътрешните правила за заплатите на чиновниците в Общинска администрация - Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Подборът ще се организира на няколко стадия – по документи, тест и изявление, а срокът за кандидатстване е 15 март.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР