Община Вършец спечели поредния европейски проект. На 25 октомври кметът

...
Община Вършец спечели поредния европейски проект. На 25 октомври кметът
Коментари Харесай

Ремонтират музея във Вършец с европари

Община Вършец завоюва следващия европейски план. На 25 октомври кметът на общината инж. Иван Лазаров подписа в Държавен фонд „ Земеделие “ – Разплащателна организация – София контракт за разпределяне на безплатна финансова помощ по подмярка „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от мярка „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “ от Програмата за развиване на селските региони за интервала 2017 -2020 година, съфинансирана от Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони.
Отпуснатата финансова помощ е за реализирането на план на община Вършец: „ Ремонт и възобновяване на съществуваща постройка на общинска музейна колекция”.
Проектът включва действия за главен ремонт и възобновяване на съществуваща двуетажна солидна постройка на общинска музейна сбирка в гр. Вършец – постройка, монумент на културата от локално значение. Ще бъде осъществен ремонт на покрива, ремонт на фасадите и вътрешно-ремонтни работи на пространствата.
Предвижда се също и доставка и монтаж на ново обзавеждане и съоръжение за музея.
Стойността на отпуснатата финансова помощ по контракта е 250 571,62 лв. без Данък добавена стойност.
Срокът за осъществяване на контракта е 36 месеца от датата на подписването му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР