Община Варна търси изпълнител, който да се ангажира с премахването

...
Община Варна търси изпълнител, който да се ангажира с премахването
Коментари Харесай

Община Варна търси фирма да чисти след ПТП, аварии и бедствия. Дава 680 000 лева

Община Варна търси реализатор, който да се ангажира с премахването на следствията при ПТП, повреди, бедствия и/или произшествия на рискови пътни сектори, места за публично прилагане и здания в община Варна. За активността от локалната хазна са планувани 680 хиляди лв. без Данък добавена стойност, който да бъдат изразходвани в 4-годишен интервал. Това излиза наяве от оповестената социална поръчка, оповестява.

От компанията ще се изисква своевременна реакция за унищожаване и обезопасяване на унищожени или развалени уреди при произшествия или други произшествия.

В уговорките ще влиза още слагане на сигнализация за краткотрайна организация на придвижването по Аспарухов мост при произшествие. Изпълнителят ще има отговорност към почистването и измиването на пътната настилка от разлети масла, горива и други в резултат на ПТП, повреди, злополучие и/или случай. Негова грижа ще бъде още обезопасяване и ограждане на региона на даден случай с нужната сигнализация, указателни знаци, пана и сигнални ленти, а също и слагането на защитни парапети за ограничение достъпа на хора към рискови за живота и здравето им сектори, места за публично прилагане, региони и/или рискови здания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР