Община Варна ще е домакин и съорганизатор на Петата годишна

...
Община Варна ще е домакин и съорганизатор на Петата годишна
Коментари Харесай

Варна събира елита на аутсорсинг индустрията

Община Варна ще е хазаин и съорганизатор на Петата годишна конференция на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и на формалната гала по връчване на годишните награди за нововъведения, технологии и аутсорсинг на БАА. Събитието ще се организира през днешния ден в хотел " Интернационал " в курорта Златни пясъци.

Конференцията ще събере елита на аутсорсинг промишлеността - чакат се над 150 души - водещи топ мениджъри и притежатели на компании от страната и чужбина, които ще разискват в дълбочина провокациите пред промишлеността, обменят опит и визии, чертаят тактики за развиване.

Сред работните тематики ще бъдат: Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг промишлеността? Какви са вероятните сюжети за развиване на BPO промишлеността? Дали сме очевидци единствено на постепенен стадий или бизнесът скоро ще бъде коренно преформатиран, с цел да влезе в нова епоха? Как да моделираме ръководството на гении, с цел да бъдем сполучливи? Какви биха били резултатите от цифровата промяна върху стопанската система, образованието и непознатите вложения?

Основен преподавател на конференцията е Тим Коул, немско-американски интернет откривател и критик, именуван „ скитащия просветител на Интернет “. В панелите ще се включат интернационално приети специалисти в региона на аутсорсинга, ръководството на процеси и гении, стратегическите разбори и роботиката.

След конференцията ще бъдат връчени награди за нововъведения, високи технологии и аутсорсинг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР