Община Варна ще е домакин и съорганизатор на Петата годишна

...
Община Варна ще е домакин и съорганизатор на Петата годишна
Коментари Харесай

Варна събира елита на аутсорсинг индустрията

Община Варна ще е хазаин и съорганизатор на Петата годишна конференция на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и на формалната гала по връчване на годишните награди за нововъведения, технологии и аутсорсинг на БАА.

Събитието ще се организира на 8-ми юни, в хотел " Интернационал " в курорта Златни пясъци. Конференцията ще събере елита на аутсорсинг промишлеността - чакат се над 150 души- водещи топ мениджъри и притежатели на компании от страната и чужбина, които ще разискват в дълбочина провокациите пред промишлеността, обменят опит и визии, чертаят тактики за развиване. Сред работните тематики ще бъдат: Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг промишлеността? Какви са вероятните сюжети за развиване на BPO промишлеността? Дали сме очевидци единствено на постепенен стадий или бизнесът скоро ще бъде коренно преформатиран, с цел да влезе в нова епоха? Как да моделираме ръководството на гении, с цел да бъдем сполучливи? Какви биха били резултатите от цифровата промяна върху стопанската система, образованието и непознатите вложения?

Основен преподавател на конференцията е Тим Коул, немско-американски интернет откривател и критик, именуван „ скитащия просветител на Интернет “. Автор на бестселъри, публицист, колумнист във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен преподавател и модератор на софтуерни конгреси по целия свят. В последната си книга " Digital Transformation " той разказва резултата от дигитализацията на стопанската система и приканва фирмите да ускорят своята промяна, с цел да бъдат същински сполучливи.

В панелите ще се включат интернационално приети специалисти в региона на аутсорсинга, ръководството на процеси и гении, стратегическите разбори и роботиката. Сред панелистите са Дарина Пенева, изпълнителен шеф на Stanton Chase Bulgaria с над 20години опит в привличането на висококвалифицирани фрагменти за промишлеността, Добромира Манасиева, HR на Experian Bulgaria, с над 15години управнически опит в региона на телекомуникациите и аутсорсинга, Eлиас Ван Херваарден, водач за район EMEA в Deloitte’s Centre of Excellence, виновен за задграничните вложения, Ива Тодорова, изпълнителен шеф за регулаторните въпроси в IBM – България, член на борда на шефовете на Американската комерсиална камара в България, Ивайло Генов, основен софтуерен шеф вConcord – Съединени американски щати, виновен за Technology Capabilities group, Джоузеф Лазарус, изпълнителен шеф за Българи на Louis Dreyfus Company, Мая Миланова, изпълнителен шеф на Cargotec Bulgaria и член на борда на шефовете на Българската аутсорсинг асоциация, Петър Иванов, бизнесмен, специалист по Виртуални екипи с над 20 години интернационален опит като мотивационен преподавател и коуч, Пламен Цеков, основен изпълнителен шеф на ScaleFocus и член на борда на шефовете на Българската аутсорсинг асоциация, Рене Томова, съосновател на Creative Shower и на Design Thinking Lab в Eleven Ventures, Стю Нътинг, изпълнителен шеф по приходите в Concord – Съединени американски щати, началник на департамента по продажбите, Том Куигли, притежател и маркетинг шеф на QuigleyMedia, основен изпълнителен шеф на Emerging Europe Alliance for Business Services, Innovation and Technology и Tони МакМъри, изпълнителен шеф на Ingram Micro Global Business Services, основана в София.

След конференцията ще бъдат връчени награди за нововъведения, високи технологии и аутсорсинг. Международното жури, което ще дефинира спечелилите, се състои от Елинър Уин, притежател на Work futures, eксперт в региона на аутсорсинга, Ерик-Вилхелм Граф Бем, районен капиталов управител в бизнес район Гьотеборг ICT, Марек Гроджински, асоцииран сътрудник и консултант в EY BUSINESADVISORY IN CSE REGION, Октавио Брито, IT ръководство, регулаторен мениджмънт, Deutsche Bank, Петър Иванов, бизнесмен, специалист по Виртуални екипи с над 20 години интернационален опит като мотивационен преподавател и коуч, Виктор Доктор, основен изпълнителен шеф, PRO PROGRESSIO FOUNDATION, Тим Коул, създател на бестселъри, публицист, колумнист във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен преподавател и модератор на софтуерни конгреси, Себастиано Тофалети, общоприет секретар, EUROPEAN DIGITAL SME ALLIANCE /live.varna.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР