Община Варна освобождава от длъжност шестима директори на общински дирекции

...
Община Варна освобождава от длъжност шестима директори на общински дирекции
Коментари Харесай

Официално: Шестима директори аут от Община Варна!

Община Варна освобождава от служба шестима шефове на общински дирекции и предприятия, а за освободените позиции ще бъдат оповестени състезания, които включват отбрана на идея и изявление, оповестяват от пресслужбата на администрацията.

Вече са освободени Звездин Стоилков, който оглавяваше общинското дружество " Инвестиционна политика " и Антония Йовчева, доскорошен шеф на дирекция " Култура и духовно развиване ". По-рано този месец бе освободена Стефка Господинова, шеф на дирекция " Финанси и бюджет ".

В ход е процедурата по освобождението на Лилия Христова – шеф на дирекция " Образование и юношески действия ", Тодор Колев – оглавяващ дирекция " Екология и запазване на околната среда " и Петко Бойновски – шеф на " Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия ".

За всички длъжности следва да бъдат оповестени състезания за избор на нови управителни фрагменти. Те включват отбрана на идея за стратегическо ръководство и изявление.

От ноември 2023 година до момента Община Варна е провела състезания за шефове на три структури, чиито ръководители бяха освободени от служба при встъпване на новия кметски екип. Конкурсите са за шефове на дирекциите " Европейски и национални оперативни стратегии ", " Инженерна инфраструктура и благоустрояване " и " Финанси и бюджет ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР