Община Варна обявява конкурс за Проект за концепция за графична

...
Община Варна обявява конкурс за Проект за концепция за графична
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за туристическо лого и слоган на Варна | Срокът за подаване на предложенията е 13 май

Община Варна афишира конкурс за Проект за идея за графична визия на туристическо лого и слоган на Варна.

Конкурсът е за основаване на визия, която да символизира туристическия капацитет на града и да се употребява в разнообразни информационни канали. Целта на състезанието е одобряване на бранд Варна и повишение на известността на града на туристическия пазар.

В състезанието могат да вземат участие всички пълнолетни български и задгранични физически и/или юридически лица , като се изключи лицата, взели участие в правенето на конкурсната стратегия. Това са членовете на комисията за оценяване на проектите; лица, намиращи се в трудови или служебни връзки с възложителя или с член на комисията.

Кандидатите би трябвало да показват следните документи:

- Заявление за присъединяване в състезанието (по образец);

- Кратко показване на създателя или екипа, който е създал проекта;

- Собственоръчно попълнена и подписана декларация (по образец), удостоверяваща единодушие с изискванията на състезанието, авторството на идейния план и увещание, че планът или елементи от него не са употребявани преди този момент по други мотиви, както и че не са взели участие в правенето на конкурсната програма; не са свързани с членовете на комисията; не са лица, намиращи се в трудови или служебни връзки с възложителя или с член на комисията.

Всеки участник може да подаде едно предложение за авторски и автентичен план на лого и слоган в два разновидността – български и британски. Може да употребява желаната от него техника, която да съдържа стилизирана информация за Варна, да асоциира текстово, графично и цветово туристическите дадености на дестинацията. Проектът би трябвало да е съпроводен и от малко текстово изложение – концепция, обръщение в текстови формат и съществени механически характерности.

Оценяването и класирането на плановете се прави от особено назначена комисия в период до 15 календарни дни след крайния период за подаване на конкурсни оферти. В тридневен период от привършване работата на комисията, резултатите и плановете - финалисти ще бъдат обществено оповестени на уеб страницата на Община Варна www.varna.bg.

Авторът на спечелилия първо място план ще получи премия в размер на 5000 лв. . Класираните на второ и трето място, надлежно 2000 и 1000 лева

Проектите, дружно с посочените документи, се показват в запечатан непрогледен плик, върху който се означават предметът на състезанието и името на участника в деловодството на Община Варна или по поща на адрес: 9000, гр. Варна, бул. Осми Приморски полк № 43, Дирекция „ Туризъм “ за състезанието „ Проект за идея за графична визия на туристическо лого и слоган на Варна “. Срокът е до 17:30 часа на 13.05.2024 година

Подробна информация за изискванията на състезанието и мостри на нужните за присъединяване документи може да откриете на формалната страница на Община Варна:

Контакти за спомагателна информация: телефон 052/820 501; 052/820 276 или на имейл: [email protected]
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР