Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социални услуги в

...
Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социални услуги в
Коментари Харесай

Община Варна обявява конкурс

Община Варна афишира конкурс за даване на обществени услуги в три профилирани центъра. Това са  " Център за обществена рехабилитация и интеграция " с целева група деца с психологични разстройства,  " Център за обществена рехабилитация и интеграция " с целева група " пълнолетни лица, претърпели принуждение и жертви на трафик "  и Център " Ранна намеса за попречване изоставянето на деца с увреждания " с целева група " деца с увреждания ".

Крайният период за подаване на нужните документи е 17:30 часа на 03.06.2024 година Кандидатите би трябвало да предадат предложенията си в запечатан непрогледен плик, лично в деловодството на Община Варна или по пощата с предложено писмо с противоположна квитанция.

Конкурсът за  " Център за обществена рехабилитация и интеграция " ще се организира на 06.06.2024 година от 09:30 часа. Домът е с потенциал 20 места и дава обществените услуги " Информиране и консултиране ", " Застъпничество и ходатайство ", " Общностна работа ", " Терапия и рехабилитация ", " Обучение за придобиване на умения ", " Подкрепа за придобиване на трудови умения ". 

Конкурсът за  " Център за обществена рехабилитация и интеграция "  на лица, претърпели принуждение и жертвите на трафик, ще се организира на 06.06.2024 година от 10:00 часа. Той също е с потенциал 20 места, като обществените услуги са идентични като тези, които се дават на децата с психологични разстройства.

Конкурсът за даване на обществени услуги в центъра за " Ранна намеса за попречване изоставянето на деца с увреждания " ще се организира на 06.06.2024 година в 10:30 часа. Мястото е с потенциал 40 места и също дава обществените услуги " Информиране и консултиране ", " Застъпничество и ходатайство ", " Общностна работа ", " Терапия и рехабилитация ", " Обучение за придобиване на умения ".

Подробна информация за осъществяване на състезанието и изискванията за присъединяване са оповестени на формалната интернет страница на Община Варна -  https: www.varna.bg.

За спомагателна информация: Миглена Димитрова - основен специалист " Социални стратегии и планове ", Дирекция " Социални действия " към Община Варна, тел. 052/820 537.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР