Община Варна обяви конкурс за директор на Дирекция Канцелария на

...
Община Варна обяви конкурс за директор на Дирекция Канцелария на
Коментари Харесай

Община Варна обяви още един конкурс за директор на дирекция

Община Варна разгласи конкурс за шеф на Дирекция „ Канцелария на кмета “. В момента в Община Варна търси посредством състезания и други шефове – на дирекция „ Европейски и национални оперативни стратегии “ и на дирекция „ Контрол и наказания “. Обявена е и процедура за заемане на служба началник-отдел „ Земеделие “.

Минималните характерни условия за позицията шеф на Дирекция „ Канцелария на кмета “ са висше обучение – магистър по обществени, икономически или правни науки, професионален опит в региона най-малко 4 години или добит сан III младши, притежаване на най-малко един западно-европейски език.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: „ Мисия, визия, цели и дейности за основаването на деен облик на Община Варна през призмата на дирекция „ Канцелария на кмета “ и изявление.

Документите за присъединяване в състезанието се показват в период до 17:30 часа на 08.02.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. „ Осми Приморски полк ” №43, в отдел „ Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет. 4, ст. 405, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Документи могат да се подават по електронен път на адрес: [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф. Повече информация за нужните документи за присъединяване в състезанието, може да се открие на адрес:

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.

За информация: Адрес: бул. „ Осми Приморски полк ” №43.

Административно звено: отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ” към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги ”. Телефон за контакт: 052/820 369, лице за контакт: Гергана Беделева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР