Община Варна: На 28 и 29 декември детските градини във

...
Община Варна: На 28 и 29 декември детските градини във
Коментари Харесай

Обявиха кога отварят градините и яслите във Варна

Община Варна: На 28 и 29 декември детските градини във Варна ще работят в общоприет режим

Детските градини във Варна ще работят на 28 и 29 декември в постоянен режим и при общоприета дълготрайност. Това напомни заместник-кметът Павел Попов. В средата на месец декември той организира среща с шефовете на детските градини по отношение на празниците и подготовката на градините за зимния сезон.

По време на срещата стана ясно, че в пространствата при децата ще се поддържа температурата по-висока минималният стандарт. Тя ще доближава 22-23 градуса.

Директорите на просветителните институции бяха инструктирани за подготовката на постройките за зимния сезон. Те би трябвало да упражнят надзор във връзка с здравните ограничения и поддръжката на постройките. Специални указания са дадени за поддръжка и на методите, употребени от учители, личен състав, деца и родители.

От шефовете ще се изисква да регламентират ясно достъпа на родителите до постройките, предвид на обстоятелството, че няма нормативна уредба по въпроса, а детските градини се обитават в разнообразни по тип здания с разнообразни благоприятни условия за външен достъп. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР