Община Търговище обявява конкурс за възлагане управлението на Дневен център

...
Община Търговище обявява конкурс за възлагане управлението на Дневен център
Коментари Харесай

Конкурс за управлението на социална услуга обявява Община Търговище 

Община Търговище афишира конкурс за възлагане ръководството на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания за период от 5 години. Конкурсът се афишира поради приключването периода на контракта с сегашния снабдител на услугата.

Дневният център за лица с увреждания в град Търговище е с потенциал от 30 души. В него се обезпечава дневна грижа, терапия и рехабилитация за възрастни с увреждания. Целта е реализиране на тяхното обществено включване и предварителна защита на настаняването им в профилирана институция.

Сред условията към претендентите е да имат опит в ръководството на обществени услуги. Задължително е съществуването на учредителен потенциал, техническо съоръжение и личен състав. Те би трябвало да показват и детайлизирана стратегия за развиване на обществената услуга, включваща: цел и задания на предоставяните услуги, график на дейностите, изложение на целевата група, бюджет и други.

Документи за присъединяване в състезанието се подават до 16.30 ч. на 28 април 2022 година в Центъра за административно обслужване на Община Търговище. Конкурсът ще се организира на 29 април 2022 година

Подробна информация за състезанието може да се получи на тел. 0601/6 87 80 в Община Търговище.

Списък с всички нужни документи и условията за кандидатстване са оповестени в уеб страницата на Общината:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР