Община Стара Загора вече приема плащания за местни данъци и

...
Община Стара Загора вече приема плащания за местни данъци и
Коментари Харесай

Община Стара Загора в готовност за приемане на местни данъци и такси

Община Стара Загора към този момент приема заплащания за локални налози и такса за битови боклуци за 2022 година. През тази година размерът на локалните налози и такса за битови боклуци се резервира. Сроковете за заплащане на налог върху недвижимите парцели, налог върху транспортните средства и такса за битови боклуци са: първа вноска – до 30 юни, втора вноска – до 31 октомври.

До края на месец април е срокът, в който всеки заплатил цялостния годишен размер на налога върху неподвижен парцел или налога върху транспортно средство в Община Стара Загора, ще се възползва от 5-процентна отстъпка върху цената на данъка. Вече е почнало уведомяването на жителите за дължимите налози като се изпращат уведомителни писма.  

От локалната администрация припомнят, че съществуват няколко благоприятни условия за заплащане на налози и такси към Община Стара Загора. Едната е на място в Бюрата „ Местни налози и такси “- заплащания в брой и посредством ПОС терминални устройства се одобряват в паричните салони за локални налози и такси на адреси:  

І. ПАРИЧЕН САЛОН " ЦЕНТЪР "

Адрес: бул. " Митрополит Методи Кусев " № 35 /срещу Операта/

Телефон: 042/ 622 613
Как се прави инспекция на налози по ЕГН?
Проверка на налозите по ЕГН е допустима в интернет, само че при някои условия. Българската администрация дава опция жителите да провер...
Прочети повече
ІІ. ПАРИЧЕН САЛОН " ЦЕНТЪР - ФИРМИ "

Адрес: бул. " Митрополит Методи Кусев " № 5

Телефон: 042/ 601 161

ІІІ. ПАРИЧЕН САЛОН " ИЗТОК "

Адрес: ул. " Ангел Кънчев " № 70
Четвърти конкурс за публицистика " Гео Милев " провеждат в Стара Загора
Община Стара Загора, Център за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) и Къща музей „ Гео Милев ” провеждат четвърти национал...
Прочети повече
Телефон: 042/ 264 027

ІV. ПАРИЧЕН САЛОН " ЗАПАД "

Адрес: бул. " Цар Симеон Велики " № 28 /блока на някогашния Кореком/

Телефон: 042/ 646 076 

Все повече жители към този момент се възползват от опциите на онлайн платформата за МДТ https://mdt.starazagora.bg:4443/. Желаещите могат да погасят отговорностите към локалната администрация и банков път по сметката на Община Стара Загора, както и на касите на Изипей.

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР