Община Стара Загора се включва в кампанията в подкрепа на

...
Община Стара Загора се включва в кампанията в подкрепа на
Коментари Харесай

Община Стара Загора се включва в подкрепа на Моника Маринова

Община Стара Загора се включва в акцията в поддръжка на 38-годишната Моника Маринова. От през днешния ден са сложени кутии за дарения на гише " Информация " и в  Центъра за административно обслужване на жителите в постройката на Община Стара Загора.

Моника Маринова, дамата, провела благотворителни акции за десетки нуждаещи се, има потребност от помощ. Причината за обстановката, в която се намира е влошеното й физическо положение след преболедуван ковид при започване на 2021г. От началото на декември месец 2021г. признаците й се задълбочават и положението й внезапно се утежнява. Болките са денонощни, неповлияващи се от обезболяващи. Заради световържа се постанова постоянно да е с компаньон.

Направени са съвещания със експерти, както в България, по този начин и в чужбина. Всички лекари са удостоверили диагнозите. Лечението е оперативно и би трябвало да се случи бързо, защото има риск двата бъбрека да откажат да работят, да се стигне до бъбречна непълнота, да развие чернодробна цироза. Получена е оферта от Турция, където оферират доста комплицирано оперативно лекуване на засегнатите кръвоносни съдове. Взето е решение интервенцията да се извърши в Турция, защото там имат по-голям опит. Офертата е на стойност 42 000 $, като покрива интервенцията за Синдрома на лешникотрошачката и Синдрома на тазовата конгестия. Извършват се спомагателни проучвания, защото има признаци, които насочват към редкия синдром на Уилки, което съставлява уголемение на вената на дванадесетопръстника, затънал сред SMA и аортата. Лечението ще се извърши от Д-р Сюлейман Озкан и професор Д-р Мустафа Сайгин в болница BHT Clinic Tema Hospotal, гр. Истанбул. Операцията, която оферират е роботизирана, по щадяща, като ще се направи през левия крайник, ще се постави стент на лявата бъбречна вена и ще се обработят всички наранени кръвоносни съдове.Средствата би трябвало да бъдат събрани до края на месец февруари.Начините, посредством които можете да помогнете на Мони:Като се включите във фейсбук групата, в която се организира онлайн благотворителен базар " Нека се обединим за Мони ".

Дарителска сметка ПУЛС: Банка ДСК, гр. Стара ЗагораТитуляр: Моника Милкова Маринова / Monika Milkova MarinovaIBAN: BG97 STSA 930000 228 32920BIC: STSABGSFВалута: леваPayPal: [email protected]Револют: @dimitao4lf
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР