Община Смолян заедно с Пампорово АД, уведомява гражданите, че за

...
Община Смолян заедно с Пампорово АД, уведомява гражданите, че за
Коментари Харесай

Ученици от община Смолян ще карат безплатно ски до края на сезона в Пампорово

Община Смолян дружно с Пампорово АД, уведомява жителите, че за десета поредна година започва самодейността „ Спортът - метод на живот “, осведомят от общинската администрация. Съвместното осъществяване на програмата е от голямо значение за одобряването, израстването и развиването на децата в практикуването на зимните спортове, което е от изключителна значимост за възпитанието и здравословния метод на живот на подрастващите.

Според подписаното съглашение „ Пампорово ” АД дава безплатно, използването на всички лифтове и уреди в ски зоната на курорта за възпитаници на възраст от 7 до 18 години, учащи се в учебните заведения на територията на Община Смолян, както и на техните отговорници – възпитатели или учители.

Инициативата е в действие от 20.03.2024 година до края на зимния сезон. Учениците и техните отговорници – възпитатели или учители ще употребяват всички ски писти на територията на комплекса.

Родителите, които желаят тяхното дете да употребява въжените линии, би трябвало да отидат до касите на Центъра за информация и услуги на жителите в Община Смолян, с цел да бъдат завършени документите и да им бъде предоставена безвъзмездна поименна карта. Картите ще се издават от 20 март, сряда.

Родителите би трябвало да попълнят декларация за издаване на карта и да се срещнат с инструкциите за безвредно потребление на лифтовете и оборудванията, както и всички останали услуги предлагани от “Пампорово ” АД в курорта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР