Община Смолян и Пампорово АД подписаха споразумение за безплатно ползване

...
Община Смолян и Пампорово АД подписаха споразумение за безплатно ползване
Коментари Харесай

Лифт без пари за децата от Смолян до Пампорово

Община Смолян и „ Пампорово " АД подписаха съглашение за гратис прилагане на Пътническа въжена линия (ПВЛ) №3 - едноседалковия въжен превоз от „ Малина " до „ Студенец ", за всички възпитаници от община Смолян на възраст от 7 до 18 години. Линията ще може да се употребява през оставащите уикенди от учениците до края на зимния ски сезон. Родителите, които желаят тяхното дете да употребява въжената линия, би трябвало да отидат до касите на „ Местни налози " в Община Смолян, с цел да бъдат завършени документите и да им бъде предоставена безвъзмездна поименна карта.

Съвместното осъществяване на тази самодейност е от голямо значение за одобряването, израстването и развиването на децата ни в практикуването на зимните спортове, което считаме, че е от изключителна значимост за възпитанието и здравословния метод на живот на подрастващите, уточни кметът Николай Мелемов.

На 20 януари в курорта означават Световния ден на снега с разнообразни занимателни и спортни събития с доста награди, музика и приятни изненади. Събитието ще се организира тази неделя на плац Студенец от 10.30 сутринта. Една от главните задачи на самодейността е да вкара децата в белите спортове и да ги приветства в снежната планина по допустимо най-приятния и занимателен метод, показват от " Пампорово " АД.
Курортът предлага отлични условия за ски и сноуборд, като цялата ски зона и всички уреди работят с цялостен потенциал, а снежната завивка в Пампорово - Мечи чал е сред 90 и 150 см.

Всички писти са в отлична форма, в това число и трасето за ски тичане. От курорта осведомиха, че от другата седмица стартира и построяването на профилиран „ Снежен парк " за ски и сноуборд фрийстайл дисциплини. В момента всички посетители на курорта могат да се възползват от промоционални цени на пакетите за настаняване през февруари с до 40% отстъпка за някои от най-големите и известни хотели в курорта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР