Община Сандански се е заела сериозно с идеята да привлича

...
Община Сандански се е заела сериозно с идеята да привлича
Коментари Харесай

Поставиха киоск в Сандански, за да им е по-лесно на туристите

Община Сандански се е заела съществено с концепцията да притегля от ден на ден туристи. От " слънчевият” град не стопират с работата единствено до привличането им, а и работят за тяхното елементарно насочване и прелестно прекарано време в града. Именно по тази причина покрай парк " Свети Врач " се построи интерактивен киоск - компютърен терминал за публичен достъп до информация.
Иновативната технология ще осведоми жителите и гостите на града за всички обекти, забележителности и красиви места, които могат да бъдат посетени в Сандански. Новата облага е в осъществяване на плана " Изграждане на инфраструктура за стабилно развиване на туризма ".
Интересно приложение на услугата киокс може да бъде открито на всички места: банки, публични здания, даже летища. Ако се сложи на летище, пасажерите ще могат сами да избират с коя компания да пътуват, кога да отпътуват и даже кое да бъде тяхното място. Киоскът може да се постави на разнообразни обществени места, като по този метод достъпът става безграничен. Туристите ще бъдат посрещнати допустимо най-добре, щом имат опцията да получат информацията, нужна през престоя им, описват от една от фирмите за киоски в България.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР