Община Разград организира на 22 юли (петък) от 11 часа

...
Община Разград организира на 22 юли (петък) от 11 часа
Коментари Харесай

Представят проекта „Енергийна ефективност и реконструкция на сгради в сферата на културата и изкуството в община Разград“ 

Община Разград провежда на 22 юли (петък) от 11 часа в Регионална библиотека „ Проф. Боян Пенев “ стартова конференция по план „ Енергийна успеваемост и реорганизация на здания в областта на културата и изкуството в община Разград “.

На конференцията ще бъдат публично показани параметрите на плана – период, бюджет, принос на Европейския съюз, съществени цели и действия, предстоящи резултати и други

Проектът „ Енергийна успеваемост и реорганизация на здания в областта на културата и изкуството в община Разград “ се реализира в границите на Инвестиционна стратегия за стабилно и интегрирано градско развиване на Община Разград 2020 по процедура №BG16RFOP001-1.023 “Изпълнение на интегрирани проекти за градско възобновяване и развиване 2014-2020 – Разград по Приоритетна ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване “ на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020. Основната цел на плана е подкрепяне енергийната успеваемост и рационализация на културната инфраструктура в община Разград в поддръжка на развиване на локалната общественост, учредено на познание, творчество и взаимен културен живот.

Общата стойност на плана е 825 295,62 лева, по него строително-ремонтни работи ще бъдат осъществени в три културни институции: Регионална библиотека „ Проф. Боян Пенев “, Етнографски музей-Разград и Музикална школа „ Илия Бърнев “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР