Община Пловдив и Фондация Пловдив 2019“ канят пловдивчани и гости

...
Община Пловдив и Фондация Пловдив 2019“ канят пловдивчани и гости
Коментари Харесай

Вход свободен за “Джаз на свещи” с Боби Вълчев и Биг бенд Пловдив на Акведукта

Община Пловдив и Фондация „ Пловдив 2019 “ канят пловдивчани и посетители на града на едно неповторимо събитие за България навън на Акведукта на рид Бунарджика – „ Джаз на свещи ” с Боби Вълчев и Биг бенд Пловдив, с диригент Николай Гешев.

На 14 юли от 21:00 часа публиката ще се наслаждения на трогателен и буен джаз, изразен посредством топлия тембър на Боби Вълчев и спиращите дъха негови импровизации и сола на пиано и тромпет. Той ще се добави от виртуозите от Биг бенд Пловдив, с началник Николай Гешев, които ще добавят пространството с магията на джаза . Свещите, които ще осветяват цялото пространство са терапия, която оказва помощ на индивида да излъчва добрина, която от ден на ден липсва в днешния свят. Вибрацията на пламъците отварят прочувствения ни свят, описа джазменът Боби Вълчев. Стремежът на Боби Вълчев е събитието да стане обичайно и да се организира на емблематични исторически места.

„ Джаз на свещи ” с Боби Вълчев и Биг бенд Пловдив е с вход свободен и се организира с финансовата поддръжка на Община Пловдив и на Фондация “Пловдив 2019 ”.

Ще чуем брилянтно осъществяване на песни на най-великите артисти в суинга – Пол Анка, Франк Синатра, Боби Дарин, Тони Бенет, Ела Фицджералд, Били Холидей, Сами Дейвис и Майкъл Бубле. Cry me a river, That’s life, Fly me to the Moon, I’ve got you under my skin, All of me, Me and Mrs. Jones, My Way, New York New York, Feeling good и Fever са единствено част от заглавията на шлагерите, включени в програмата на концерта. Те ще прозвучат онлайн в ексцентрична и неповторима конюнктура.

Станете част от концерта на „ Биг бенд Пловдив “ с Боби Вълчев на 14 юли от 21:00 часа на Аквeдукта на рид Бунарджика , входът е свободен!

Боби Вълчев е един от най-известните родни джазмени . Певец, пианист, тромпетист, композитор и преподавател. Вече над 14 години той живее, твори и преподава джаз в Дубай. Наскоро музикантът получи и извънредно високо отличие – златна виза от държавното управление на Обединените Арабски Емирства за принос към културата и образованието на Дубай. Участва в голям брой събития по целия свят, измежду които такива за Кралските фамилии на ОАЕ, изложения и доста корпоративни, обществени и частни събития, част е от доста международни джаз фестивали. Делил е една сцена с имена като Том Джоунс, Лионел Ричи, Крис Боти, Джейми Кълъм, Стинг и Earth, Wind & Fire.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР