Община Монтана обяснява на жителите си на кои места какви

...
Община Монтана обяснява на жителите си на кои места какви
Коментари Харесай

Започна информационната кампания За по-чиста Монтана

Община Монтана изяснява на жителите си на кои места какви боклуци могат да изхвърлят в границите на самодейността " За по-чиста Монтана! ".
" В брошурата, която множеството жители се надявам към този момент да са получили в пощенските си кутии, Община Монтана доста съответно, малко и ясно изяснява къде и по какъв начин би трябвало да бъдат изхвърляни съответните типове боклуци. В тези категории влизат битови боклуци, строителни боклуци, рискови, едрогабаритни боклуци, както и зелените боклуци ", споделя общинският съветника Милена Нончева, която е член и на младежката организация към Комитета на районите в Брюксел.
" Полезната листовка се популяризира по домовете на хората. В нея са посочени местата за събиране на отпадъците и работното им време ", добавя Милена Нончева.
Има и телефон за сигнали при проблеми с контейнерите, който е 096 /300 - 412.
" Гумите също влизат в тази категория, бялата техника, електроуредите също по този начин се изхвърлят безплатно на улица " Диана " №15. И последната категория - зелените боклуци. Там се включват окосената трева, листа и клони, от които в действителност се добива компост ", сподели ощя тя.
Кметът Златко Живков прикани жителите на общината да бъдат съпричастни към самодейността за по-чиста околна среда.
" Всички ние желаеме Монтана да е чист и привлекателен град. Нашата цел е да усъвършенстваме системата за събиране на боклука, като насърчим всички жители да изхвърлят на тъкмо избраните места битовите, строителните, рисковите и едрогабаритни и зелените боклуци. Разчитаме на вашата съпричастност, тъй като сме уверени, че съзнавате изгодите от това ", споделя в обръщението си към монтанските поданици кметът Златко Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР