Община Мездра кани най-учтиво жителите и гостите на града на

...
Община Мездра кани най-учтиво жителите и гостите на града на
Коментари Харесай

Община Мездра кани на общоградско тържество и шосеен пробег на 3 март

Община Мездра кани най-учтиво жителите и гостите на града на общоградско празненство във връзка Националния празник на Република България. Тържеството, с което ще бъде маркирана 146-ата годишнина от Освобождението от османско робство, е на 3 март 2024 година (неделя) от 9:15 часа на площад „ България “. 
В празничната стратегия ще вземат присъединяване Детска школа за художествено слово и Ансамбъл „ Мездра “ - младши при НЧ „ Просвета 1925 “, Вокална група „ Детски свят “, Мажоретен състав и Група за художествено слово към Център за поддръжка за личностно развиване. 
Честването включва още обред за издигане на националния трикольор, знамето на общината и флага на Европейския съюз, слово на кмета на община Мездра Иван Аспарухов и поднасяне на венци и цветя пред паметника на починалите във войните за национално избавление и обединяване. 
В 10:00 часа публично ще бъде открит XXII Републикански шосеен пробег „ 3 март “, в който ще вземат присъединяване състезатели от лекоатлетически клубове в цялата страна и от локалните учебни заведения. Награждаването на призьорите в обособените възрастови групи е в 12:30 часа. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР