Община Хасково бе удостоена с приза Принос в развитието на

...
Община Хасково бе удостоена с приза Принос в развитието на
Коментари Харесай

Община Хасково получи приза „Принос в развитието на местното самоуправление“ на НСОРБ за голяма община

Община Хасково бе удостоена с наградата „ Принос в развиването на локалното самоуправление “ на НСОРБ за огромна община.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев получи наградата от заместник-председателя на УС на НСОРБ и кмет на община Троян Донка Михайлова.

По време на церемонията кметът Станислав Дечев съобщи, че това е премия за целия екип на Община Хасково, а малко по-късно написа: „ Щастлив съм, че Националното съдружие на общините в Република България даде извънредно висока оценка за работата на Община Хасково. Днес администрацията ни беше удостоена с Плакет и Грамота за принос в развиването на локалното самоуправление. Признанието за Община Хасково беше направено по време на Годишната среща на локалните управляващи 2022, проведена от НСОРБ. Благодаря Ви, сътрудници, за професионалната работа! Вашата експертиза е в основата на триумфа на локалната власт! “

Ежегодните награди на НСОРБ са израз на благодарност към общинските управления и администрации за интензивно присъединяване в работата на Сдружението и неоценимия им принос за развиването на локалната народна власт в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР