Община Габрово и Общински съвет – Габрово поднасят своите най-искрени

...
Община Габрово и Общински съвет – Габрово поднасят своите най-искрени
Коментари Харесай

Дълбок поклон пред паметта на Йордан Ташков

Община Габрово и Общински съвет – Габрово сервират своите най-искрени съболезнования към фамилията и околните на обичния ни сътрудник, преподавател, другар – Йордан Ташков!

Напусна ни човек, заслужил уважението на своите близки, другари и съграждани. Загубихме дълготраен учител и шеф на ПМГ „ Акад. Иван Гюзелев “, чиято задача бе да построи знаещо, можещо и решително в силите си потомство габровци. И съумя! 

За напъните и достиженията му приказват безбройните оценки – притежател е на почетния знак на Община Габрово през 2017 година и на община Прая да Витория – Испания. Той е притежател и на почетното отличие „ Неофит Рилски ”, на годишната премия на Международната фондация „ Св. Св. Кирил и Методий ”, на „ Златен Хирон ” за принос в развиването на Община Габрово, на златен орден на Европейската комисия за плана „ Европа в учебно заведение ”. Участвал е в голям брой европейски просветителни планове на Европейската организация „ Сократ ” с сътрудници Франция, Испания, Финландия, Норвегия и други
След себе си оставя ярък образец за почтено извървян житейски път и безрезервност – към фамилията, към своите възпитаници и към габровската общност.

Дълбок реверанс пред паметта му!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР