Обществото е презаредено с омразаСкокът във всички сфери, включително и

...
Обществото е презаредено с омразаСкокът във всички сфери, включително и
Коментари Харесай

Площадна агресия под знака на Юпитер

Обществото е презаредено с ненавист

Скокът във всички сфери, в това число и опазването на здравето, са измежду характерностите на 2019-а

 41-1-1 Един от главните проблеми, пред които ще се изправи България през новата година, е презареденото с ненавист общество. 2019-а е подвластна на осцилация 3 и на Юпитер. Заради планетата шеф единствено една дума през идващите 12 месеца може да разпали словесна и освен война, разкрива в специфичната си прогноза за “Труд ” астрологът Светлана Тилкова – Алена.

“Заради готовия постоянно за борба Юпитер тази ненавист може да има мъчно предвидими последствия и опълчването, което някои са трансформирали в печеливш бизнес да избухне в площадна експанзия. От нея обаче ще пострадат и тези, които с години са я насаждали в хората. Избухне ли експанзията на тълпата, тя не разпознава свои и непознати, а Юпитер е кадърен да я подтикне ”, прецизира астрологът.

Сред негативите на 2019-а ще бъдат и посредствени хора, без значение от тяхната обществена и професионална позиция, които ще проявят до неподозирани висоти своята експанзия и няма да са малко изявените персони, пострадали от техните дейности. “Досещате се към този момент, че тази астрологична дарба годна за целия свят, ще е засилена в България и може да докара до крайни форми на опълчване, физическа експанзия, репресии ”, предизвестява още Алена.

Според прогнозата й, ще има митинги през новата година – “малцина ще досаждат на болшинството и ще пречат на придвижването. В близка вероятност – до Евроизборите. В по-далечна, до изборите за локална власт или докато стигнат парите за стимулиране на “спонтанното ” гражданско неодобрение “организирано в обществените медии ”.

Заради годината на Юпитер, обаче, държавното управление има късмет да реализира значими промени в областта на образованието, науката, културата, както и да възвърне престижа и достолепието на българската тапия за висше обучение по света. Това е значим аспект за България, който не трябва да се пропилява.

“Една от присъщите особености в астрологичен проект през идната година, заложена от зодиакалните съзвездия и четирите естествени стихии, е освен изявата, само че и скокът на научните постижения, открития във всички сфери, в това число и опазването на здравето. Дай Боже и имена на български учени да забележим измежду международните научни постижения, което астролог не би могъл да пресметна и планува ”, показва Алена.

ФАКТИ И ПРЕДПОСТАВКИ

Предсрочни избори не се задават

Намираме се във напредък

Не съществува нито една астрологична причина за предварителни избори през 2019 година, „ нищо, че някои лелеят оставка на държавното управление през февруари, с цел да манипулират евроизборите през май ”, предвижда Алена.

По думите й страната е във напредък. „ Поне обстоятелствата приказват за това, само че върша конкретизиране, че звездните аспекти, предполагащи или недопускащи предварителни избори, надалеч не зависят единствено от качеството на работата на държавното управление. Ако хипотетично приказваме за предварителни избори, те могат да се случат, в случай че ГЕРБ се самосвали от власт, с цел да завоюва изборите още веднъж, а Бойко Борисов да образува четвърто държавното управление, само че коства ли си страната да потегля отново от минус, който плащаме всички, с цел да може някой да краде в трите месеца безвремие ”, прецизира тя.

Прекалено разнообразни

Трудна връзка сред Борисов и Радев

 41-10 Между Бойко Борисов и Румен Радев има същински неразгадаем спор. Двамата са прекомерно разнообразни, макар че са родени в Близнаци, само че зодиакалният знак е едно, а кармичните предопределения – друго, споделя Алена. На двамата ще им е мъчно да мелят брашно в годината на Юпитер, когато една сричка, изречена не на място, ще е причина за разгарянето на нови несъгласия, във щета на страната.

„ Астрологичните аспекти не могат да дефинират степента на ескалация на спора, той ще е непрекъснат, до момента в който Радев не слезе от политическата сцена, само че удостоверявам още веднъж една изненадваща констатация от преди две години. Радев самичък провокира ориста и ускорява аспекта, определящ за него отстраняването му от поста. Да не не помни, че след юни 2019 година навлиза в прочувствена персонална година, на недомислени дейности и думи, които ще се сблъскват с компликациите по пътя на Борисов ”, счита астрологът.
Трудностите обаче се надмогват с самообладание, до момента в който неовладяната страст хвърля президента непосредствено в пропастта на неговата некадърност да овладява неправилните си реакции.
 Меркурий ще се движи ретроградно в интервали през март, юли, август, октомври и ноември. Меркурий ще се движи ретроградно в интервали през март, юли, август, октомври и ноември.
Предупреждения

Ретрограден Меркурий четири пъти

Да се внимава с документи

Единствените крайни предизвестия за 2019-а година, които не разрешават регистрация на компания, вложения, сключване на междуличностни, фирмени и междудържавни контракти, са тези по време на ретроградното придвижване на Меркурий, сочи прогнозата на Алена.

– Меркурий е назадничав в Риби в интервала 05.03.2019 – 20.19 ч – 28.03.2019 – 15.59 ч
– Меркурий е назадничав в Лъв в интервала 08.07.2019 – 01.15 ч. – 19.07.2019 – 23.30 ч.
– Меркурий е назадничав в Рак в интервала 20.07.2019 – 23.30 ч – 01.08.2019 – 05.58 ч
– Меркурий е назадничав в Скорпион в интервала 31.10.2019 – 17.42 ч. – 20.11.2019 – 21.12 ч

Нептун е на престол в своя знак Риби

Ще има порои и наводнения

 41-12 „ Природата си има своя живот и ред, в който ние, хората, постоянно сме натрапници. Ние провокираме естествените стихии, след това се жалим, че ни били унищожили имуществото, вместо да се радваме, че са ни пощадили живота ”, споделя Алена и коментира – „ ето за какво моят съвет е да проявим проницателност и да не забравяме един знаков планетарен аспект – Нептун е на престол в своя знак Риби до 2025 година и няма по какъв начин да се отървем от пороите и наводненията. Въпреки това можем да се предпазим, като си застраховаме домовете и почистваме постоянно коритата на реките. Ако престанем да чакаме на готово, животът ни ще стане по-лесен ”.

Трябва да се има поради, че след 2025 година Нептун към този момент ще господства от Овен. „ Тогава, в случай че не бъдат блокирани палежите на стърнища или пожарите в горите, поради нечие безгрижие или преднамереност, ще плачем за водните стихии, които ненавиждаме неистово в този момент, тъй като унищожителните пожари, провокирани от човешка ръка, мъчно ще могат да бъдат потушени ”, безапелационна е Алена.

Промяна в персоналния живот

Сватбите да не са в събота – деня на Сатурн

Кариерата може да е на напред във времето
 Добре е младоженците да имат прогноза дали са подобаващи един за различен, преди да си кажат Добре е младоженците да имат прогноза дали са подобаващи един за различен, преди да си кажат „да“.
Има и трето предизвестие, което има мощ единствено по време на ретроградния Меркурий. „ Ако бракът е привързан с сватбен контракт, който има силата на финансово съглашение, е редно да се изчака моментът на директното придвижване на планетата ”, споделя астрологът.

Иначе и двете благоприятни условия, както за промени в персоналния живот, по този начин и в кариерата, са застъпени през 2019-а. „ Нещастните в брака най-сетне ще вземат дълго отлагано решение за бракоразвод. Самотните имат късмет да срещнат своята половинка, само че при мнозина, поради вибрацията на годината, методът на другарство ще сътвори илюзията за съгласие. А всички, които желаят да вършат кариера, са орисани с триумф, в случай че не позволяват експанзия в връзките с деловите си сътрудници ”, коментира Алена и прибавя – „ Годината ще е такава, каквато сами си я създадем. Доброто в никакъв случай не идва безплатно, би трябвало да го заслужим ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР