Общественият посредник на Община Благоевград д-р Валентин Василев и заместник-декан

...
Общественият посредник на Община Благоевград д-р Валентин Василев и заместник-декан
Коментари Харесай

Общественият посредник на Благоевград взе участие в международна конференция

Общественият медиатор на Община Благоевград доктор Валентин Василев и заместник-декан на Правно-исторически факултет при ЮЗУ " Н.Рилски “ взе участие в двудневна интернационална районна конференция, проведена от Института по обществена администрация на тематика " Европейски полезности и образованието на обществената администрация “.

Доц. Василев беше единственият представител на университетската общественост по " Публична администрация “ и взе участие по лична покана от управлението на Института.

Той изнесе отчет на тематика " Университетско образование на студентите по " Публична администрация “ - положителни практики “, като показа опита на ЮЗУ Н.Рилски и Община Благоевград в построяването на устойчиви и новаторски образователни стратегии, в които се съчетават на практика научни проучвания, теоретични познания и нови управнически концепции. В отчета бяха показани положителни практики при реализацията на научни проучвания с акцент върху непосредственото им приложение в работата на обществената администрация в области като мотивация и мотивационни стратегии; менторство и наставничество; работа с локалните заинтригувани страни; ролята на публичните медиатори в създаването на ефикасни локални обществени политики и други.

На срещата участваха представители на идентични на Института по обществена администрация структури в Гърция, Румъния, Албания, Белгия и други, както и повече от 70 представители на административни структури на централната изпълнителна власт.

Института по обществена администрация и неговия изпълнителен шеф господин Павел Иванов към този момент изпратиха и писмени благодарности на управленията на Община Благоевград и ЮЗУ Н.Рилски за отличната взаимна работа и високото ниво на показаните на форума хрумвания и резултати, показващи отличната съгласуваност в  работата сред двете институции.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР