Обществените места в Естония могат от днес да бъдат посещавани

...
Обществените места в Естония могат от днес да бъдат посещавани
Коментари Харесай

Естония забрани на неваксинираните да посещават редица обществени места

Обществените места в Естония могат от през днешния ден да бъдат посещавани единствено от имунизирани или преболедували поданици на страната. Това заяви пресслужбата на държавното управление, представена от осведомителните организации.

Днес в Естония влизат в действие нови ограничения против разпространяването на ковид. С решение на кабинета неимунизирани, даже с негативен тест, към този момент няма да се позволяват в редица публични места, да вземем за пример спортни клубове, заведения за публично хранене, театри, кина, спа салони и други

По-строги са към този момент и условията за носене на маски. Посетители без маски няма да бъдат допускани отсега нататък в моловете и магазините.

Председателят на Народното събрание Юри Ратас съобщи тези дни, че Естония е на ръба на злополука поради разпространяването на инфекцията.

Ваксинираните в Естония са 781 105 - над 58 % от населението; 736 771 са минали цялостен имунизационен курс. Заболеваемостта е 1311 случая на 100 000 поданици, изчислена на двуседмична база.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР