Общественикът от Приморско Здравко Василев коментира изминалия летен сезон и

...
Общественикът от Приморско Здравко Василев коментира изминалия летен сезон и
Коментари Харесай

Здравко Василев: Системната негативна реклама и влиянието на социалните мрежи поставиха пред изпитание туристическия бранш

Общественикът от Приморско Здравко Василев разяснява миналия летен сезон и проблемите, които е имал туристическият отрасъл . В обява във Фейсбук акцентира, че най-голямото и съществено предизвикателство е обвързвано с доверието към продукта, който се предлага. Целият пост гласи следното:

„ Системната отрицателна реклама през последните години и голямото въздействие на обществените мрежи сложиха пред тестване целия туристически бранш, изключително морският туризъм.

Тази година всичко ескалира в една конкуренция по омаскаряване и компрометиране на целият артикул, като всичко приключи с злополучие, което сподели големите пропуски, взаимни отстъпки и проблеми в развиването на публичната инфраструктурата и разкри неприятните секрети на нашето крайбрежие. Всичко това за дълго ще прогони от морето най-верните си фенове – българският екскурзиант, който все пак избира България.

Всичко това в комбинаця с двугодишната държавна рецесия и сегашната некомпетентност на министъра на туризма, основава едно чувство за невъзможност. В диалози с сътрудници и представител на Приморско Туристическа Камара Group, с изключение на редицата неуредици, които незабавно и наложително би трябвало да бъдат решени на локално и национално равнище, най-големят и сериозен проблем е с доверието към продукта, който сътворяваме и предлагаме.

Именно завръщане на доверието в цялостния туристически артикул би трябвало да е акцента в работата на целия отрасъл. „ Сладникава “ реклама малко преди сезона няма да е задоволителна. Тук имаме потребност с изключение на от действителни дейности на страната, локалната администрация, браншовите организации и всеки ангажиран в туризма, както и от съответен PR, който от през вчерашния ден да работи за идният летен сезон.

Оставям тематиката отворена и се надявам на един конструктивен и всъщност спор. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР