Общата потвърдена сума на ETH токените, който чакат да бъдат

...
Общата потвърдена сума на ETH токените, който чакат да бъдат
Коментари Харесай

Етериум: Над $2 милиарда в ETH чакат да бъдат изтеглени

Общата доказана сума на ETH токените, който чакат да бъдат изтеглени, в това число награди, в мрежата на Етериум надвиши $2 милиарда, откакто ъпгрейдът Shapella беше въведен.

Данните на Token.unlocks демонстрират, че към 978,000 милиона ETH, на стойност $2 милиарда, са чакат техните поръчки за изтегляне да бъдат обработени.

Потребителите могат да получат достъп до почти $1.07 милиарда в ETH на ден, като през идващите 11 часа се чака да бъдат изтеглени 88,440 токена ($185 милиона).

Въпреки възходящата опашка за изтегляне, цената на Етериум се увеличи над $2,100 след въвеждане на Shapella , което изненада някои анализатори и продавачи на шорт позиции.

Понастоящем в мрежата са заложени 17.27 милиона ETH ($36 милиарда), което съставлява към 15.3% от общото предложение, като чистият баланс на стейкнатите токени е почти -615,000 ETH (-1.27 милиарда).

Наскоро Kraken уреди проблемите си с Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) и изтегли заложените Етериум токени, като инициира изтегляния, надхвърлящи 551,000 ETH (на стойност над $1 милиард).

Междувременно пул за стейкинг на ETH, неотдавна подава съвсем 50,200 Етериум токена.


 


Актуализацията Shapella даде опция на потребителите и валидаторите да изтеглят своите заложени токени и увеличи успеваемостта на таксите за газ на Етериум за съответни транзакции.

Според анализаторите от Grayscale тегленията са били по-бавни от предстоящото и не значат безусловно продажба, защото потребителите може да минават към снабдители на стейкинг услуги, които оферират по-висока рентабилност.

Те считат, че актуализацията Shapella е бичо събитие за Етериум и може да увеличи базовото търсене на алткойна посредством понижаване на рисковете при стейкинг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР