Общата листа на ПП/ДБ на евровота все още не е

...
Общата листа на ПП/ДБ на евровота все още не е
Коментари Харесай

Война на преференции: Ще се избият ли ПП и ДБ вътре в листата за евродепутати?

Общата листа на ПП/ДБ на евровота към момента не е подредена, само че напрежението сред претендентите на двете обединения към този момент е очевидно в обществените мрежи. За Демократична България се знае, че са извънредно мощни и дейни с преференциите и неведнъж се е случвало да реализират осезаеми разбърквания.

„ Политическа партия предизборно пускат платени реклами с опровержения на лъжите на сътрудниците си от Да, България с които дружно се явяват на изборите. Това е специфична PR тактика която се учи в 3ти курс в Харвард и единствено Найо Тицин и още 3ма индивида я знаят в България. Мафията си няма концепция с кой си има работа “. Това отбелязва Facebook консуматор с псевдонима Jesse Ma.

Според други, пропагандатае на„ ПродължавамеПромяната “срещу„ ДемократичнаБългария “.

„ Мислехте, че няма да видим рекламите, които бълва страницата, наречена „ Ние, смяната “? Която очевидно има за цел да притегли хората да гласоподават за претендентите на Политическа партия ВМЕСТО на Демократична България? Всяка обява им е спонсорирана, а през днешния ден имат и такава срещу претендента на Демократична България Елисавета Белобрадова “, пишат във Facebook групата „ Мишел от Съпротивата “.

Човек би си споделил - някой я е направил преднамерено, с цел да ги скара. Сега ще ви потвърдя за какво това не е по този начин.

1. Всеки пост е спонсориран и необятно споделян в стотици групи от цяла България, а страницата има и уеб страница. Някой влага задоволително изпитание и пари, с цел да " популяризира " видимо следните 4 претенденти на Политическа партия:

Никола Минчев

Даниел Лорер

Настимир Ананиев

Деница Симеонова.

2. Няколко фалшив профила споделят изявленията на страницата в голям брой групи от цяла България. Под всяка обява в група, да вземем за пример Забелязано в Търново, Добрич, Бургас и така нататък има най-малко 3 коментара, съвсем идентични, от няколко фалшив профила, които разясняват във всяка група следното:

▪️ Donka Vasileva

Колебая се сред Лорер и Минчев, само че наложително не би трябвало да забравяме за преференцията, с цел да не станат обърквания.

▪️ Biliana Orlovska

Най - положителният избор! Да гласуваме и то с преференция! За най - положителните - и Минчев и Лорер са безспорни любимци и заслужават нашето доверие!

▪️ Ivan Ivanov

Ако не подкрепим най-достойните Лорер и Минчев, ще се промъкнат тези с купените гласове, всякакви хазартни видове и Денички!

Никола Минчев и Даниел Лорер са и моите любимци!

Ще дам гласа си за най-хубавите претенденти, за мен това са Никола Минчев и Даниел Лорер.

▪️ Петров Е.

И Никола Минчев и Лорер стават за евродепутати, в случай че пък отидат и двамата, още по-добре.

▪️Petra Kamenova

То просто няма различен избор с изключение на тях. Другите са всеобщо, като онази Деница, която въобще не става за европарламента.

...

Това е под безусловно всеки пост. Само фалшив сметки. Ще пусна скрийншоти.

3. Някои от фалшив профилите, които споделят изявленията са основани през 2023 и са споделяли и други изявления на Политическа партия като на


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР