Обща прогноза В наелектризиращата енергия на декември, Скорпион, докато годината наближава

...
Обща прогноза
В наелектризиращата енергия на декември, Скорпион, докато годината наближава
Коментари Харесай

Хороскоп СКОРПИОН за декември 2023

Обща прогноза

В наелектризиращата сила на декември, Скорпион, до момента в който годината наближава към края си като мощен химн, ще откриете, че сте привлечени от дълбините на трансформацията, безмилостната мощ на смяната.

Прегърнете тази вътрешна гражданска война, това събаряне на остарели кожи, като змия, която освобождава износената си черупка. Оставете огньовете на пристрастеността да горят във вас, разпалвайки духа ви.

Любов и взаимоотношения

Любовта, тази огнена муза, може да ви изненада този месец, Скорпион. Връзка, възпламенена от активност, връзка, подхранвана от споделени пристрастености, може да подпали сърцето ви. Бъдете отворени към непредвиденото, оставете ритъма на душата ви да ви води по неразучен път.

Ако сте част от двойка, връзките ви могат да преминат на друго равнище. Това може да бъде както женитба, по този начин и бракоразвод.

Кариера и финанси

В сферата на кариерата, Скорпион, вашата непоколебима увереност ще бъде приета, способността ви да се изправяте непосредствено против провокациите ще бъде възхитителна.

Препятствията ще се срутят пред несломимия ви дух, издръжливостта ви ще свети като фар в струпващия се мрак. Уловете тази инерция, оставете упоритостта си да ви извиси.

Здраве и благоденствие

Докато празничният сезон хвърля своята магия, Скорпиони, помнете силата на характерността, смелостта да се откроите от тълпата. Не позволявайте на натиска на конформизма да задуши неповторимия ви пламък.

Прегърнете своя несдържан дух, своята сурова достоверност, като рокендрол легенда, която се опълчва на упованията. Така ще се почувствате мощни и здрави душевен и физически.

Съвети за месеца

Така че, драги Скорпион, до момента в който декември се разпростира, дано пристрастеността и силата се преплитат. Прегърнете трансформацията и устойчивостта, огъня и решителността. Нека този месец бъде трансформиращо странствуване, поклонение в дълбините на вашето създание.

И не забравяйте, Скорпион, във вас се крие силата да оформите своя личен живот по този начин, както ви харесва.

                                        ВЕЗНИ

ТЕЛЕЦ                                        СКОРПИОН

                              СТРЕЛЕЦ

                                           КОЗИРОГ

                                          ВОДОЛЕЙ

                                         РИБИ

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ  в  Телеграм :

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР