Образувано е досъдебно производство по член 115 за убийството на

...
Образувано е досъдебно производство по член 115 за убийството на
Коментари Харесай

Жената в Ботевград намушкана в сърцето, мъжът ѝ захапал дулото и се гръмнал

Образувано е досъдебно произвеждане по член 115 за убийството на 37-годишна жена. Това сподели на брифинг ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова във връзка вчерашното ликвидиране в Ботевград, съобщи кореспондент на Novini.bg

Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности - оглед на мястото на престъплението, разпит на очевидци, съдебно-медицинска експертиза. От събраните доказателства можем да създадем извод, че се касае за ликвидиране осъществено от ревнивост. Жертвата има три прободни рани с нож. По тялото ѝ няма следи от битка. Убитата е намушкана три пъти – в дясната част на гръдния панер, в региона на шията и в профил на гръдния панер, като третият удар е бил гибелен. Пронизан е напълно белият дроб и лявата камера на сърцето. 2-3 минути след последния удар жертвата е умряла. Посоката на ударите е внезапно от горната страна надолу и леко обратно, съобщи Николова.

Предстоят още следствени дейности, ще бъде изработен спомагателен оглед на шивашкото ателие, пред което е осъществено убийството, както и на коли, добави тя.

В по-късен стадий от специалисти е открит адресът на двойката и е открит мъртъв брачният партньор на убитата жена. При влизането вратата е била заключена. По първични данни гибелта е настъпила от огнестрелно оръжие, като нападателят е сложил цевта на оръжието в устата си и е създал изстрел, разкри ръководителят на Софийска окръжна прокуратура.

Децата не са станали очевидец на убийството. Едно от тях се е разхождало из квартала и е видяло майка си, паднала пред ателието след убийството, посочи Наталия Николов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР