Образователният министър Николай Денков е в шок след заповедта на

...
Образователният министър Николай Денков е в шок след заповедта на
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Образователният министър в истерия след заповедта на Кацаров - час и половина бави пресконференция, медиите в ужас

Образователният министър Николай Денков е в потрес след заповедта на здравния министър Стойчо Кацаров, с която трансферира цялата отговорност за връщането на учениците в клас на МОН.

Както ПИК заяви, протежето на Радев - Стойчо Кацаров излезе с безумна наредба, от която освен нищо не излиза наяве, само че и настава още по-голям безпорядък. Според заповедта му сякаш пред стои " след 8-и ноември " връщане на децата в учебно заведение, само че... при " избрани условия ".

Всъщност Кацаров трансферира отговорността на просветителния министър Николай Денков, тъй като учебните заведения сами би трябвало да решат дали, по кое време и по какъв начин да върнат учениците. По тази причина Денков е в нервност и към този момент трети час заседава с специалисти. По проект срещата трябваше да започва в 16 часа и в 17,30 да има брифинг за медиите. Той обаче се бави към този момент час и половина и на събраните извън публицисти не се споделя по кое време въобще ще започва и дали ще съумеят да го включат във вечерните вести, с цел да осведомят в точния момент разтревожените родители.
свързани новини2849преди 7 минути12116преди 20 минути
Междувременно обаче към 16,30 ч. Кацаров изненада в тил сътрудника си, който очевидно не е бил квалифициран за това и не си споделят, и специалистите на съвещанието на Денков са били шокирани. Затова и брифингът се бави, а те самите се чудят какво да решат и какво да изясняват на обществото. Защото е пределно ясно, че все още въобще няма никаква организация за връщане на децата, нито са набавени в цялата страна нужното количество проби. Не е ясно и кой, къде и по какъв начин ще ги прави и регистрира и дали въобще родителите са съгласни с тестването на децата им.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР