Образователният министър Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието

...
Образователният министър Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието
Коментари Харесай

Вълчев поясни какво е отношението към дистанционното обучение

Образователният министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 съобщи в ефира на Българска национална телевизия, че от през днешния ден стартират излъчването на уроци в ефира на публичната телевизия и благодари на издателствата, че са дали гратис наличието на учебниците и помагалата за учениците.

"Впечатляващи са напъните на системата да осъществя в къс период отдалечената форма на образование. Започваме с главните дисциплини ", сподели още Вълчев.

Просветният министър не изключва да има образователни часове през събота и неделя

По думите му една част от учениците нямат устройства и там се комуникира посредством телефон и посредници предават образователните материали. "Временно в ромските квартали ще се употребява безвъзмезден интернет за към 2 месеца, толкоз е интервалът и на безплатните приложения за образование ", добави още той.

"Има доста положително отношение към електронното образование. Нищо съдбовно няма, в случай че няма предварителни изпити ", съобщи още той и добави, че не са неразрешени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР