Образованието трябва да бъде издигнато до стратегически приоритет. Очаквам това

...
Образованието трябва да бъде издигнато до стратегически приоритет. Очаквам това
Коментари Харесай

Радев: Образованието трябва да бъде стратегически приоритет

Образованието би трябвало да бъде издигнато до стратегически приоритет. Очаквам това да го направи идващото Народно заседание и идващото постоянно държавно управление. Това сподели президентът Румен Радев, който откри новата образователна година в 43-о ОУ „ Христо Смирненски “ в София. Зданието е постоено при започване на 20-и век, постройката на учебното заведение тази година навършва 115 години.
Прочетете още
Президентът приветства учениците, учителите и родителите, които участваха на празничното събитие в двора на образователното заведение. Сред гостите бяха и представители на локалната администрация, просветителни и културни институции, общественици и културни дейци, свързани с 43-о ОУ „ Христо Смирненски “.

В централното предверие на учебното заведение президентът и шефът Снежина Георгиева откриха барелеф на Христо Смирненски. Бюстът на патрона на учебното заведение е инцидентно открит при започване на годината, пренебрегнат до кофи за боклук, само че след това е възобновен със средства, събрани от учебната общественост, и с поддръжката на Къща музей „ Христо Смирненски “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР