Обратното броене вече започна. Текат последните 10 дни, в които

...
Обратното броене вече започна. Текат последните 10 дни, в които
Коментари Харесай

София събира на изложение и конференция най-добрите стартъпи в региона

Обратното преброяване към този момент стартира. Текат последните 10 дни, в които основателите на стартъпи и нововъведения могат да заявят присъединяване в Sofia Startup Expo 2018 (SSE). Десетки компании от разнообразни браншове към този момент резервираха своето място и ще получат достъп до неповторимата общностна стратегия и запаси, с цел да дадат крила на най-хубавите хрумвания.

Първото в България ревю и конференция за започващи новаторски компании ще отвори порти на 13 – 14 март в Иновационен конгрес „ Джон Атанасов “, София Тех Парк. Столицата ни ще събере под един покрив цялата стратъп екосистема от основателите на технологиите, през иновационните мениджъри до вложителите, с цел да изградят партньорства. И това не е по никакъв начин инцидентно, защото София попада измежду 10-те най-хубави градове за предприемачество и пускане на бизнес в света през последните няколко години. Причините са разнообразни, само че най-ключови измежду тях са бързият интернет, евтината регистрация на нови компании, ниските налози и не на последно място – съществуването и дейната работа на капиталовите фондове. Инвеститорите обърнаха взор към страната ни, с цел да вършат бизнес. Така България, най-бедната страна в Европейски Съюз, се разви като самобитен стартъп хъб и стартира да притегля компании и вложители в разнообразни браншове освен от страната, само че и от района.

Това се вижда и от профила на участниците в Sofia Startup Expo 2018, както и в лекторите и тематиките на конференцията „ Перспективи пред стартъпите в България “ (13 март, зала „ Джон Атанасов “ - София Тех Парк, 10.00 часа). Изложители ще бъдат компании и планове в областта на осведомителните и информационни технологии, енергетиката, енергийната успеваемост, хранителната промишленост, производството, екология, образни изкуства, артистичен и събитиен мениджмънт, и други Сред участниците са стартъпи от България, Македония и Турция.

Остават единствено 10 дни за регистрация. Програма „ Съзидател “ дава опция за присъединяване даже на повърхност от 2 кв.м., а стратегия „ Боец “ е изцяло безвъзмездна. Вижте повече за стратегиите тук: https://sofiastartupexpo.eu/bg/press/86-press/85-sazidateli-v-nadprevarata-sse.html. Последни поръчки за присъединяване с щанд се одобряват до 6-ти март. Билети за конференцията можете да намерите тук: https://sofiastartupexpo.eu/bg/conference.html.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР