Обрат по случая от Ловеч, в който жена бе простреляна,

...
Обрат по случая от Ловеч, в който жена бе простреляна,
Коментари Харесай

Обрат! Жената на хорото улучена директно

Обрат по случая от Ловеч, в който жена бе простреляна, до момента в който играеше новогодишно хора със съседите си пред блока. Първоначалната версия на локалната полиция бе, че може би става въпрос за рикоширал патрон при инцидентна пукотевица, осъществена от терасата на някой от прилежащите блокове.

Предполагаме, че изстрелът е пряк, към момента не знаем дали тя е била целта или е инцидентна пукотевица, разкри обаче вътрешният министър Христо Терзийски в изявление за бТВ.

Сигналът за случая е подаден в 2:45 ч. на 1 януари и постъпва от Спешния център в Ловеч, а не от присъстващите на местопроизшествието, както гласеше първичната информация. Терзийски прикани очевидци на случая да дадат показания, с цел да се открие по-бързо стрелецът.

„ Все още не можем да кажем от кое място идва изстрелът. Предполагаме, че е от жилищните здания, а огнестрелното оръжие е късо. Затруднява ни фактът, че патронът към момента не е изваден от дамата ”, сподели министърът.

По думите му е изработен лист на хората в региона, които имат разрешителни за оръжия, направени са и обиски. „ Сигурен съм, че сътрудниците ще стигнат до причинителя. Предполагам, че това е лице, което не е с трайни престъпни пристрастености. Ако е инцидентен стрелец да пристигна и да го съобщи, за всяка една неточност има и амнистия, и наказване “, сподели още той.

Статистиката демонстрира, че почти 120 хиляди българи имат разрешителни за владеене на ловни пушки, част от тях имат и револвери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР