Обрат настъпи с оставката на шефа на здравната каса Станимир

...
Обрат настъпи с оставката на шефа на здравната каса Станимир
Коментари Харесай

Обрат: Шефът на здравната каса оттеглил оставката си от парламента

Обрат настъпи с оставката на шефа на здравната каса Станимир Михайлов в Народното събрание. Малко откакто ръководителят на Народното събрание Росен Желязков предложи тя да бъде гласувана от Народното събрание, се оказа, че той я е отдръпнал.

Желязков предложи точката с оставката му да влезе изключително в дневния ред на Народното събрание малко преди 10,00 часа и това провокира плевел спор в пленарната зала.

Най-ядосани са от групата на ПП-ДБ, които издигнаха Михайлов за началник на касата. Той бе определен в края на юли, а през ноември бе определен подуправителят проф. Момчил Мавров, който бе повдигнат от ГЕРБ. Тогава обаче некоалиционните сътрудници се изпокараха, министър председателят акад. Николай Денков настоя за явен механизъм за избиране на хора за регулаторите и в последна сметка, ден след избирането на професора, и той, и Михайлов подадоха оставки.

Досега обаче те не бяха гласувани от Народното събрание. Преди минути от трибуната депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов разгласи, че в 10,00 часа тази заран Михайлов е отдръпнал оставката си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР