Обръщението на рапъра Ицо Хазарта към Демократична България в отговор

...
Обръщението на рапъра Ицо Хазарта към Демократична България в отговор
Коментари Харесай

"Прекалена мелодрама е, когато артистът се разочарова от разочарованите фенове"

Обръщението на рапъра Ицо Хазарта към " Демократична България " в отговор на рецензии във " Facebook ", че е пял на концерт на ГЕРБ в Самоков, разбуни духовете в обществените мрежи. " Дневник " към този момент разгласява мненията по тематиката на карикатуриста Христо Комарницки и издателя Манол Пейков. Ето още отзиви от " Facebook ":

Жанина Драгостинова, преводач и публицист:

Право на актьора е да поддържа политическа мощ, право на почитателите му е да се (полу)разочароват, в случай че актьорът поддържа две политически сили. Става прекомерно мелодраматично обаче, когато актьорът се разочарова от разочарованите почитатели. Но пернишките нещастия са made in Bg и явно имат своите фенове. Плачи дете, татко ти е почтен.

Георги Ангелов, публицист:

И през днешния ден имам предложение за нов куплет на ария на Хазарта: " Демократична България не ме обича, а аз съм е*ати пича ".

Николай Христов, юрист, деятел на " Да, България! ":

Ицо Хазарта (Христо Петров) е изцяло прав да бъде афектиран. Прав е и да подлага на критика " Демократична България " за доста неща. Не е прав, обаче, в едно нещо. Не е прав, че хейтът, който се изля върху него идва от " Демократична България ". Няколко поста и коментара на случайни ФБ-потребители не са " Демократична България " (ако и някои от тях да са си поставили баджове на профилните снимки).

Впрочем, вглеждайки се деликатно в някои от поименно упоменатите от Хазарта хора (както и попадайки на други такива, въпреки и неспоменати), които създадоха този хейт против него и поради които с право се гневи и да се усеща афектиран, може да се каже (защото ги познавам тези хора), че това не просто не са хора от " Демократична България ", не просто не са симпатизанти на " Демократична България ", ами са хора, които по същия метод непрестанно сипят същия хейт и по " Демократична България ". Може би това, че тези хора се изявяват постоянно като критици (меко казано критици) против същите неща, против които се бори и " Демократична България ", е дало мотив на Хазарта да заключи по този метод. Не е заслужено, обаче. По същия метод, по който не беше заслужено и това нахвърляне на тези хора върху Човекът!, който аз персонално не преставам да имам в " Ъпсурт "!

Божидар Божанов, компютърен експерт:

" Facebook " - мястото, където виждаш 10 несъответстващи коментара на хора, които не познаваш и обвиняваш за тях " Демократична България ".

Ивайло Мирчев, " Да, България! ":

Ицо Хазарта има право да пее и да си изкарва хляба както реши. Той нееднократно е подкрепял партиите вдясно (които в действителност постоянно са разочаровали) и е заявявал принадлежност към тази общественост. Да се подлага на критика реализатор за това, че е пял на събитие на ГЕРБ, е безсмислено и излишно.

От друга страна, да упрекваме цялата общественост за хейта по негов адрес е неуместно, още по-малко самата " Демократична България ". Тези, които са изразили отрицателно мнение за едно негово присъединяване, нито са болшинството в общността, нито са политическите водачи или управления, нито обединението е имала позиция по тематиката (всъщност е смешно да има такава).

Емил Джасим, " Да, България! ":

Можем до някаква степен да си сортираме членовете, само че няма по какъв начин да си сортираме симпатизантите. Сред тях явно има и войнстващи, и морализатори, и сочещи с пръст. Не мисля, че тъкмо тези хора биха икономисали себе си на който и да било.

Както не осъждам теб, по този начин не осъждам и тях. Всеки прави своя избор и носи следствията от него. Но измежду нашите симпатизанти безспорно доминират хората, които знаят, че не се стреля по естествени съдружници и всеки има право на независимост на съвестта.
Благодарен съм ти персонално за поддръжката на нормалността през всички години. Без условия. Благодаря ти. Ако в миналото решиш, че искаш да приказваме за това по какъв начин да създадем демократичната общественост по-разбираема, отсреща съм/сме.

Ако в миналото решиш, че тази коалиция е съумяла да възстановява обществения си облик (нещо, за което доста хора работят в действителност неуморно и което, имам вяра, може да се случи изцяло напълно скоро), ще се веселя да ни подкрепиш и знам, че би го направил макар разочарованието и обидата, които си понесъл.

И въпреки всичко ще ти обърна вниманието към обстоятелството, че след тези избори има вяра... " Демократична България " е трета политическа мощ в София, Борис Бонев завоюва 40к+ гласа, " Демократична България " влезе в локалните парламенти на доста регионални градове. Смея да имам вяра, че може би от ден на ден съумяваме да отговорим на потребността от съответни решения на съответни проблеми.

С религия, че вярата може да надвие разочарованието,

твой съученик (заек) и почитател,
Емо Джасим

Скучен, само че нужен P.S.
Никой от водачите, нито от разпознаваемите лица на " Демократична България " не скочи против теб след Самоков, даже в противен случай - множеството се противопоставихме на офанзивите против теб.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (352)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР