ОБРЪЩЕНИЕ от Инициативния комитет за провеждане на референдум за забрана

...
ОБРЪЩЕНИЕ от Инициативния комитет за провеждане на референдум за забрана
Коментари Харесай

ОБРЪЩЕНИЕ до г-жа Йорданка Фандъкова - кмет на гр. София

ОБРЪЩЕНИЕ
от Инициативния комитет за осъществяване на референдум за възбрана на образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, с изключение на мъжки и женски измежду деца и възпитаници в просветителна система на България
адрес:София, бул.Витошка, №18, ет.4

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА,

Във връзка с предстоящето мероприятие „ София прайд “ на 17.06.2023г., столицата е залята с билбордове и плакати с недопустимо и провокативно наличие от позиция на публичния морал и полезности на нашето общество. Такива има на станцията на метрото - „ Жулио Кюри “, ул. “Драган Цанков “ и други От екраните на тези скъпоструващи билбордове се излъчват директни апели за нарушение на Конституцията, законите на страната, по отношение на дефиницията за семейство, понятието пол и други

Известни на цялото общество жители, деятели, Неправителствени организации, публични и политически фигури си разрешават да популяризират и пропагандират нелегално наличие.

Години наред, под паравана на отбрана на правата на хората с ексцентрична полова ориентировка, „ София – прайд “ се организира в директно нарушаване на публичния и юридически ред, работи деморализиращо и развращаващо за българските деца, нарушава правата на голямата част от родителите да отглеждат и възпитават своите деца, съгласно своите културни и ценностни разбирания и обичаи. Търпимостта на Столична община към тези прояви не е елементарна приемливост, а се трансформира в безучастие по отбрана правата популацията на столицата, в нарушаване на Закона за събранията, митингите и манифестациите и Наредба за публичния ред на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Разпространението на сходно наличие не може да се одобри като независимост на приемане и разпространяване на информация, тъй като нарушава правата и ползите на голямата част от популацията на София. То е ориентирано директно против фамилията и обичайните, закрепени в Конституцията и законите на страната фамилни полезности. От плакатите и билбордовете, еднополови двойки афишират себе си за „ семейство “, което е в несъгласие на българското право. Внушава се, че всички, които не утвърждават хомосексуалната агитация, употребявали език на ненавист, не възпитавали децата си да обичат, а да ненавиждат другите от тях. Образът на децата се употребява за политически цели, за хомофобска агитация на хрумвания и държание.

Инициативният комитет слага пред Вас въпроса: докога в центъра на столицата ще се разрешава сходни прайд-инициативи да подкопават съществуващия юридически ред и да възпитават обществото в нарушение на Конституцията и законите в страната?

Във връзка с идния на 17 юни 2023г. „ София-прайд “ и особено плануваните детски мероприятия, на 31 май 2023г. Държавната организация за протекция на детето излезе със мнение по отношение на нуждата да се подсигуряват правата на децата и правата на родителите, предпазени в интернационалните контракти, по които Българи е страна и в Конституцията и законите на страната. Кметът на София и Столична община публично са сезирани по случая от ДАЗД. Очевидно, страната не е сигурна, че уредниците на това шествие в София ще спазят Решението на ДАЗД от 2022г. за унищожаване на детската сцена за ЛТБТИ прояви от програмата на събитието. Единствено от почитание към Вас като жена и кмет на София, няма да изброяваме безбройните прояви с нецензурно наличие, обидни за човешкото достолепие и възприятието за себеуважение, които сме виждали по време на предходните издания на „ София-прайд “.

Инициативният комитет обръща особено внимание на предстоящите и през 2023г. противоправни прояви на основатели и деятели в „ София – прайд “.

Претенциите на една незначителна част от 6.5 милионното население на България да бъде честен съдник и единствен аршин за точност, в нарушаване на закона, морала и устоите на обществото ни, съставляват директно отричане на всяка концепция за народна власт и господство на закона и не могат да не престават да се толерират. Билбордовете и плакатите, сложени на обществени места, съставляват пропагандиране на нелегално публично държание, на нарушение на правата на болшинството от българските жители, уредени в чл.14, чл.32, чл.46 и чл.47 на Конституцията на РБългария, чл.5 на Семейния кодекс и в този смисъл – заплашват публичния ред в столицата.

Във връзка с горното и на съображение на Закона за събранията, митингите и манифестациите и Наредбата за публичния ред на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура, настояваме да се разпоредите всички рекламни плакати, билбордове и други с сходно наличие, сложени на публични места да бъдат неотложно отстранени, в противоположен случай София-прайд би трябвало да бъда неразрешен.

Забраната на събрания, манифестации и манифестация, нарушаващи на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура правата на други жители е напълно в компетентността на кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура и е част от неговите служебни отговорности.

За Инициативния комитет:

Ирена Анастасова

Председател на ИК

адв.Владимир Шейтанов Председател на ИК
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР